geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
γεγονοςη @Γιολάντα Magic είναι παράδειγμα προς μίμηση, σέβεται μέχρι και το τελευταίο σου ευρώ...
γεγονοςη @Γιολάντα Magic είναι παράδειγμα προς μίμηση, σέβεται μέχρι και το τελευταίο σου ευρώ...
Καλημέρα Γιολάντα...Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους !!
Αυριο μετα τις 18:00 υπάρχει διαθεσιμότητα !
Καλημερα και καλό Σ/Κ και σε σέναΚαλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους !!
Καλημέρα Γιολάντα ! Καλά να περάσεις σήμερα ! Και αύριο ανανεωμένη …Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους !!
Καλησπέρα….Καλησπέρα μωράκια
καλησπερα ομορφη!!Καλησπέρα μωράκια
Καλησπερα ΚούκλαΚαλησπέρα μωράκια
Καλησπέρα αστέριΚαλημερα αγαπες μου ❤
Διαθέσιμη αύριο και Σάββατο ❤
καλησπέρα ΑριαναΚαλησπέρα μωράκια
ΑπίστευτηΚαλησπέρα μωράκια σας φιλώ πολύ
Κάνει και γλειφωκολαδα??? Γιατί στο ***** που αναφέρθηκε κάτι τέτοιο απάντησε μετά βδελλυγμιας πως δεν το κάνει ......Την Αριάνα την έχω συναντήσει πολλές φορές αυτός είναι ένας μέσος όρος.
Πάντα την έπαιρνα παρέα Λόγω της προσφοράς που έχει κάθε Παρασκευής Που δίνει το δεύτερο άτομο δωρεάν.
Βέβαια τον φίλος μου μόνο τον Τσίμπουκονε Οπότε την βαριά δουλειά την έκανα εγώ.
Έχει δυο τρία διακριτικά τατουάζ Γυμνασμένο κορμί μικρό βυζάκι Πρόσωπο απλά συμπαθητικό
Η πίπα που κάνει είναι για μένα από τις κορυφαίες Γλύφει από κωλοτρυπίδα και πούτσο Δεν αφήνει σταγόνα χωρίς να τα Καταπίνει
Επειδή έχω κάνει εξι εφτά ραντεβού οι πληροφορίες μου είναι γενικές
Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι αντέχει στο σεξ δε λέει όχι σε τίποτα και είναι μια καλή τιμή ειδικά τις Παρασκευές που έχει την προσφορά