Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.016
Νονε της..... Όσο για το γλυκοπούτσης δεν ξερω... δεν εχω φαει.....Τί Νονέ ρε Σόφι; Κι εσένα εγώ σε βάφτισα και δεν το θυμάμαι; Τόσο γλυκοπούτσης είμαι σαν πνευματικός πατέρας;
Νονε της..... Όσο για το γλυκοπούτσης δεν ξερω... δεν εχω φαει.....Τί Νονέ ρε Σόφι; Κι εσένα εγώ σε βάφτισα και δεν το θυμάμαι; Τόσο γλυκοπούτσης είμαι σαν πνευματικός πατέρας;
Το λες με τόση σιγουριά επειδή καταλαβαίνεις πάντα ποιο προφίλ είναι κάθε πελάτης σου ή επειδή θες να προ(σ)καλέσεις το Νονό (της) ;Νονε της..... Όσο για το γλυκοπούτσης δεν ξερω... δεν εχω φαει.....
Επειδή είμαι Καριολα και μου αρέσει να προκαλώ....Το λες με τόση σιγουριά επειδή καταλαβαίνεις πάντα πιο προφίλ είναι κάθε πελάτης σου ή επειδή θες να προ(σ)καλέσεις το Νονό (της) ;
Κι εγώ είμαι γλυκοπούτσης και μου αρέσει να αναρωτιέσαι...Επειδή είμαι Καριολα και μου αρέσει να προκαλώ....
Έτσι θα σε φωνάζω... πάει το Νονε της....Κι εγώ είμαι γλυκοπούτσης και μου αρέσει να αναρωτιέσαι...
Αρκεί να μην διαφθείρεις άλλο το καημένο το βαφτιστήρι μου, που με τα καμώματά σου έχει πάθει εξάρθωση στο σαγόνι και λέγε με όπως θες.Έτσι θα σε φωνάζω... πάει το Νονε της....
Την φροντίσω πάντα...Είναι το κορίτσι μούΑρκεί να μην διαφθείρεις άλλο το καημένο το βαφτιστήρι μου, που με τα καμώματά σου έχει πάθει εξάρθωση στο σαγόνι και λέγε με όπως θες.
Όλα για την οικογένεια, Σόφι
Έχει δουλειες τώρα με τη χρυσή κλειδαρότρυπαΤο Βανεσακι που εξαφανιστηκε.
Καποτε μας ελεγε μια καλησπερα μια καλημερα ....
μου φαινεται απο τοτε που αποφασισε να δοκιμασει επαγγελματικα το πρωκτικο για καποιο λογο εξαφανιστηκε.
περιμενουμε.
Δίδαξε πάλι ο ηγέτης, τιμή μας να είναι μέλος του σάιτκαι το εννοω... και κανω πλακα... και ειρωνευομαι.
ολα μ'αρεσουν.
αλλα δεν ειμαστε εδω για τετοια, γιατι σηκωνει μεγαλη κουβεντα.
εσυ να τα βλεπεις για να μαθαινεις μπαλιτσα.Δίδαξε πάλι ο ηγέτης, τιμή μας να είναι μέλος του σάιτ
1)Αν εννοεις τις επαγγελματιες τις περισσοτερες απο αυτες που ηθελα να δω.. προφανεστατα τις ειδα γενικα οταν μπορουσα (οπως καθενας που ασχολειτε πραγματικα με το σπορ)εσυ να τα βλεπεις για να μαθαινεις μπαλιτσα.
ολα τα γκομενακια εχει παρει ο τιτανας.
πλιτς πλιτς
Αυτη η κωλαρα σου με στελνει!!!Καλό 3ήμερο μωράκια! Από Δευτέρα μαζί! Φιλιά πολλά και παντού
Kαλημερα @bigshak ❤1)Αν εννοεις τις επαγγελματιες τις περισσοτερες απο αυτες που ηθελα να δω.. προφανεστατα τις ειδα γενικα οταν μπορουσα (οπως καθενας που ασχολειτε πραγματικα με το σπορ)
2)Στην προσωπικη μου ζωη μεχρι τωρα ειχα τα πανω μου και τα κατω μου (αλλα αν απομονωσεις τον χαβαλε που κανεις αυτην την στιγμη θα καταλαβεις οτι στο ποστ που ειχα κανει τα εχω φιλοσοφησει αρκετα τα πραγματα για τις σχεσεις)
Να σε καλα παπα
Καλημερα αγαπη μουΜόνο στον Σάκη ;;;
ΚαλημέραααααΑΑΑΑΑΑ…!!!
Καλημερα ομορφη !!Kαλημερα @bigshak ❤
Κανόνισε να με νευριάσεις πρωί πρωί πάω σε ραντεβούΚαλημερα Γιολάντα