Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.202
Καλό 3ήμερο μωρό μουΚαλησπερα Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο κούκλα
Καλό 3ήμερο μωρό μουΚαλησπερα Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο κούκλα
Το παπούτσι τα σπαειΚαλό 3ήμερο μωράκια! Από Δευτέρα μαζί! Φιλιά πολλά και παντού
Αχχχ αυτές οι γόβες σουΚαλό 3ήμερο μωράκια! Από Δευτέρα μαζί! Φιλιά πολλά και παντού
Νομιζω ποιο ρομαντικο θα ηταν αν ελεγες οτι θα ηθελες να σουν το κραγιον της ,διοτι κακα τα ψεματα το κραγιον ερχεται σε επαφη με τα χειλια της.. ε και αυτα τα χιλια... (ας μην κατι παραπανω για την @Sofia_Magic διοτι ντρεπομαι , θα πω μονο οτι ειναι ωραιο γενικα να την βλεπεις να ανοιγοκλεινει τα χειλη της και να μιλαει με πραξεις και οχι με λογια )Δεν ξέρω τι ήμουν στην προηγούμενη ζωη αλλά στην επόμενη θέλω να είνμαι το κινητό σου !!!
Αχ πως τα λεςΝομιζω ποιο ρομαντικο θα ηταν αν ελεγες οτι θα ηθελες να σουν το κραγιον της ,διοτι κακα τα ψεματα το κραγιον ερχεται σε επαφη με τα χειλια της.. ε και αυτα τα χιλια... (ας μην κατι παραπανω για την @Sofia_Magic διοτι ντρεπομαι , θα πω μονο οτι ειναι ωραιο γενικα να την βλεπεις να ανοιγοκλεινει τα χειλη της και να μιλαει με πραξεις και οχι με λογια )
Δεν λεω κατι που δεν ισχυειΑχ πως τα λες
Γεια σου καυλα με τις κοκκινες γοβεςΚαλό 3ήμερο μωράκια! Από Δευτέρα μαζί! Φιλιά πολλά και παντού
Εμεις που δουλευουμε ολη τη βδομαδα και θελουμε σεξ μαζι σου το σκ τι πρεπει να κανουμε?Αφου το εχω πεί δεν κανω σεξ Σαββατοκύριακο....για να δουλεύω με όρεξη από Δευτέρα...
o μεγάλος σάκης είναι λόγιος από τους λίγους.Αχ πως τα λες
εισαι μπλοκαρισμένος από Σάκη κι εσύ???o μεγάλος σάκης είναι λόγιος από τους λίγους.
πρώτα ταίζει την γυναίκα στο μυαλό και μετά κάνει παιχνίδι...
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Να κι εγώ προσπαθώ να παίξω με τη @Γιολάντα Magic αλλά...σάκης δεν είμαι
πρώτος πρώτος !!εισαι μπλοκαρισμένος από Σάκη κι εσύ???
Δεν πιστεύω να φοράς εσώρουχοΚαλησπέρα αγάπες μου ❤❤❤
τι γυναικαρα εισαι εσυ!!!Καλησπέρα αγάπες μου ❤❤❤
Καλησπερα Πολύ κομψή όπως πάνταΚαλησπέρα αγάπες μου ❤❤❤
έτσι είναι...πρώτος στην καρδιά Του!να, τα βλέπετε?
στοίχημα ότι ο σάκης θα λάβει απαντήσεις, φιλάκια κλπ κλπ ενώ εγώ το μακρύτερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρώτος πρώτος !!
Καλησπέρα κουκλάραΚαλησπέρα αγάπες μου ❤❤❤
που είσαι ρε Γιολάντα??? Μαυρα μάτια κάναμε να σε δούμε (και να σε "ακούσουμε")!!Καλησπέρα αγάπες μου ❤❤❤
Με καποιον μιλας εσυ για εμενα αλλα δεν βλεπω τι γραφει γιατι τον εχω κανει μπλοκ (οποιος και να ειναι αφου τον εχω κανει μπλοκ οκ δεν με ενδιαφερει )εισαι μπλοκαρισμένος από Σάκη κι εσύ???