hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.868
- Πόντοι
- 12.896
Χορνυ μού πως είσαι?
Καλησπέρα καί φιλιά! Ἐσύ πῶς εἶσαι;
Χορνυ μού πως είσαι?
ΥπέροχαΚαλησπέρα καί φιλιά! Ἐσύ πῶς εἶσαι;
Ὡραῖα! Μιά χαρά!Υπέροχα
@Γιολάντα Magic Μου έλειψες..Σήμερα και αύριο υπάρχουν κάποια κενά ....
Μπορείτε να καλέστε την Αννούλα την αγαπητή τηλεφωνητρια για να κλείσετε
@Γιολάντα Magic Μου έλειψες..
Ένα είναι το αφεντικό...Τί μαλακίες ἀκούει Θεέ μου ἡ νεολαία; Springstreen Καί πάλι Springstreen
@Γιολάντα Magic Μου έλειψες..
Σωστός ο Horny ! Είναι αυτό που λένε " βρήκες ευκαιρία , άρπαξε την από τα μαλλιά " !! Την ευκαιρία , έτσι και όχι την ΓιολάνταΠάρε τηλέφωνο τότε!
Και μετά τη συνάντηση, θα έχουμε εμείς κενά μνήμης, κενή ψυχολόγία, θα βλέπουμε το κενό, θα πέσουμε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας, θα νιώσουμε ένα κενό γενικότεραΣήμερα και αύριο υπάρχουν κάποια κενά ....
Μπορείτε να καλέστε την Αννούλα την αγαπητή τηλεφωνητρια για να κλείσετε
Γιατί αγαπη μου ?Και μετά τη συνάντηση, θα έχουμε εμείς κενά μνήμης, κενή ψυχολόγία, θα βλέπουμε το κενό, θα πέσουμε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας, θα νιώσουμε ένα κενό γενικότερα
Ηρέμησε.....Και μετά τη συνάντηση, θα έχουμε εμείς κενά μνήμης, κενή ψυχολόγία, θα βλέπουμε το κενό, θα πέσουμε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας, θα νιώσουμε ένα κενό γενικότερα
Ηρέμησε.....
Τι έχουν σήμερα Χορνυ μου? Ενας καντάδα άλλος μου λείπεις...τι γίνεται πχιαααααΤοῦ ζητᾶς τό ἀδύνατο: μέ τέτοιες γυναῖκες ποὺ εἶστε δέν ἠρεμεῖ κανείς!
Μαααα μετά την εκτόνωση, έρχεται το "κενό"... Θα το επιδιώξω πάντως αύριο...κάτσε να πάρω σε λίγο κανα τηλ μήπως και βρεθεί ώραΓιατί αγαπη μου ?
Πες στην αννουλα ότι μίλησες μαζί μου ....θα σου βρει κενόΜαααα μετά την εκτόνωση, έρχεται το "κενό"... Θα το επιδιώξω πάντως αύριο...κάτσε να πάρω σε λίγο κανα τηλ μήπως και βρεθεί ώρα
Είναι να είσαι ήρεμος μετά από τέτοιες συναντήσεις??Ηρέμησε.....
Θέλω να βρω το κενό με το "σπαθί" μουΠες στην αννουλα ότι μίλησες μαζί μου ....θα σου βρει κενό
Γ αυτό σε εκτιμώ έχεις ηθική και γαμας και καλά κωλο ....Θέλω να βρω το κενό με το "σπαθί" μου