Geppetto33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 475
- Πόντοι
- 301
μεγας εισαι κυριε και θαυμαστη η κωλαρα σουΑνυπομονώ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
μεγας εισαι κυριε και θαυμαστη η κωλαρα σουΑνυπομονώ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
θα τα μαζεψω σε βαζακι και θα τα κανω εκχυση στη μητραΜε πίπα δεν μένει καμία kardia mou..
Αν το θες πολύ ο θεός είναι μεγάλοςΜε πίπα δεν μένει καμία kardia mou..
Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω@Γιολάντα Magic πες κατι στην φιλη σου @Sofia_Magic
με κακολογει
πες της οτι καναμε και 15-20 δευτερολεπτα σεξ
Νομίζω πως έχουμε λύσει το πρόβλημα της ενέργειας στην χώρα μας!!!!! Αριάνα είσαι φωτιά !!!! Λάβα!!! Ηφαίστειο !!!!Ανυπομονώ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
κι εσυ τωρα βρηκες να καθαρισεις κρεμμυδια;Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω
Όχι μωρό μου... έχεις χιούμορκι εσυ τωρα βρηκες να καθαρισεις κρεμμυδια;
ευχαριστωΟχ
Όχι μωρό μου... έχεις χιούμορ
Ώστε βρήκες άλλον κάμεραμαν??? Καλά Σοφάκι, στο ραντεβού μας δεν θα σε τραβήξω βίντεο, θα έχει μόνο σεξ. Τι κρίμα...Γεια σας Μόλις τώρα ..... εγω και ο καμεραμάν...
Όχι εσένα θέλω........Ώστε βρήκες άλλον κάμεραμαν??? Καλά Σοφάκι, στο ραντεβού μας δεν θα σε τραβήξω βίντεο, θα έχει μόνο σεξ. Τι κρίμα...
Για κάμεραμαν ή για σεξ? Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα...Όχι εσένα θέλω........
αχ θέλεις να το ακούσεις....σεξ ,σεξ ,σεξ ,βίντεο..Για κάμεραμαν ή για σεξ? Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα...
Αχ ,ναι θέλω να το ακούω...και με αυτή τη σειρά...αχ θέλεις να το ακούσεις....σεξ ,σεξ ,σεξ ,βίντεο..
Τι καυλιαρα που είσαι, για πολύ δυνατό σκισιμοΓεια σας Μόλις τώρα ..... εγω και ο καμεραμάν...
Τι μωρό είσαι εσύΚαλησπέρα μωρακιαΔιαθεσιμη από τις 2
Φωτιά και λαύρα είσαιΑνυπομονώ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
Ωραιο το…βίντεο!Όμορφη καλημέρα σε όλους
Θα απαντήσω σε όλα.τα μηνύματα
Μέχρι και Παρασκευή θα είμαι διαθέσιμη !!
ΥΓ. Γλυκιέ.μου ευχαριστώ για το βίντεο!