LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
Γιατί πειράζεις τον κόσμο;πως τονε πινεις ?
Γιατί πειράζεις τον κόσμο;πως τονε πινεις ?
Μπράβο! Σήμερα θα σου δώσω καρδούλες γιατί τα αξίζεις ❤❤❤❤❤❤παιδιά...ντροπή!
Είτε είναι το σπίτι της, είτε ενοικιαζόμενο... δεν μένουν όλοι σε επαύλεις, δεν νοικιάζουν όλοι σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία!!
Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα για πολυτελή βίο και γι'αυτό δουλευουν ( ειδικά αυτά τα κορίτσια)....για μια καλύτερη ζωή!
Ντροπή (!!!) να χλευάζεται με τον πιο επαίσχυντο τρόπο την κατοικία (μόνιμη ή προσωρινή) κάποιου!!!
Απαράδεκτοι!
Τα πε καλά ο μάστορας.. καλημερα/σπερα κούκλα μου ομορφη.Μπράβο! Σήμερα θα σου δώσω καρδούλες γιατί τα αξίζεις ❤❤❤❤❤❤
Καλησπέρα Σοφάκι μου όμορφο!Μπράβο! Σήμερα θα σου δώσω καρδούλες γιατί τα αξίζεις ❤❤❤❤❤❤
Έλα Παναγία μουΚαλημερουδια
Μεγάλος και τουρλωτος.. καλησπέρα όμορφο Βανεσάκι..Καλησπέρα αγοριαΣήμερα διαθεσιμη από 3
Αν έρθουν θα μείνουμε στο δρόμο . Θα μας πάρουν όλο το μαρούλιΚανένα τουρ κάποιων από τα κορίτσια του γραφείου στην Κρήτη σας έχει περάσει από το μυαλό; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!
χαλάλι, το αξίζουνΑν έρθουν θα μείνουμε στο δρόμο . Θα μας πάρουν όλο το μαρούλι
γιατι ειμαι τεντυμποης... ζιουλιαρηΓιατί πειράζεις τον κόσμο;
παιδιά...ντροπή!
Είτε είναι το σπίτι της, είτε ενοικιαζόμενο... δεν μένουν όλοι σε επαύλεις, δεν νοικιάζουν όλοι σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία!!
Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα για πολυτελή βίο και γι'αυτό δουλευουν ( ειδικά αυτά τα κορίτσια)....για μια καλύτερη ζωή!
Ντροπή (!!!) να χλευάζεται με τον πιο επαίσχυντο τρόπο την κατοικία (μόνιμη ή προσωρινή) κάποιου!!!
Απαράδεκτοι!
Γεια σου ΒανέσαΚαλησπέρα αγοριαΣήμερα διαθεσιμη από 3
Σε περιμένουμεΑυτή: θέλω να μεινω λίγο μόνη να σκεφτώ
Επίσης αυτή:
ΥΓ: θα απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ σε όλους λίγη υπομονή και όσο πιο σύντομα θα ανακοινωθεί και το date της επιστροφής
Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
Όλα στην Τέαγιατι ειμαι τεντυμποης... ζιουλιαρη
καμία διάθεση για χλευασμό, παρά μόνο χιουμοριστική διάθεση ..παιδιά...ντροπή!
Απαράδεκτοι!
Τουλάχιστον είναι 383 οι ειδοποιήσεις και όχι τα μηνύματαΑυτή: θέλω να μεινω λίγο μόνη να σκεφτώ
Επίσης αυτή:
ΥΓ: θα απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ σε όλους λίγη υπομονή και όσο πιο σύντομα θα ανακοινωθεί και το date της επιστροφής
Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
Αρχικα καλα κανεις και το λες αυτο για τα κοριτσια.. οντως πολλες φορες ξεπερνουνται (κακως ) τα ορια..Ε, καμία φορά, επειδή τα όρια του κάνω πλακίτσα με το «προσβάλω» είναι πολύ κοντά, είναι πολύ εύκολο να παραβιαστούν!
Καλό θα ήταν να προσέχουμε…εγώ πρώτος (γιατί κι εγώ έχω πει μαλακίες) και να μην προσβάλουμε τα κορίτσια που δουλεύουν κ όχι μόνο αυτά!
Δεν είναι επι προσωπικού αλλά παρά πολλοί εδώ μέσα λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς φιλτράρισμα, κρυβόμενοι πίσω απ’την οθόνη του υπολογιστή τους, γιατί αυτο δεν έχει συνέπειες!
Αυτά, όλα καλά κ χαιρετώ!!