Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
εξαλλη??Την Γιολάντα που μου πήρε το μετάλλιο το Golden...
εξαλλη??Την Γιολάντα που μου πήρε το μετάλλιο το Golden...
πιστεψα σε σενα, αλλα τελικα μουφατζης οργανωτης μου βγηκες και εσυΤο Σοφάκι τελικά δεν το θέλει, ποια να φερουμε; Δεν έχει αναφέρει πολλές φορές ποιες συμπαθεί και μου διαφεύγει τώρα
Τόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...εξαλλη??
Ντάξει το παίρνω πίσω το προηγούμενο σχόλιο μου....Τόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...
Πολύ ωραία με τά άσπρα σούΤόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...
Είσαι...
η αποψη μου απο της κοπελες που εχω δει (4) στο ματζικ στο μυαλο με εξαιρετικη παρουσια εισαι εσυ και μια φρατζεσκα που ειχανΕυτυχώς που είπες για τις εξαιρετικές της υπηρεσίες γιατί διαφορετικά θα είχες γίνει ρομπα....
❤η αποψη μου απο της κοπελες που εχω δει (4) στο ματζικ στο μυαλο με εξαιρετικη παρουσια εισαι εσυ και μια φρατζεσκα που ειχαν
στο εχω πει και κατ ιδιαν
Σήκωμα στον αέρα και δυνατό κάρφωμαΤόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...
Ωχ, ελπίζω να μην το λες αυτό και στα ραντεβούΘα βάλω ότι γουστάρω εγω...
ΝσγΤόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...
Μάλλον δεν ήταν κρεβάτι...μια πίπα δεν το λές κρεβάτιστο εχω πει και κατ ιδιαν
οτι η φιλη σου μου περασε απαρατηρητη εντελως
βεβαια ηταν και πολλες στο κρεββατι
Δεν θα στολίσω κανέναν.Καπετανιε, μη μιλάς με τόσο άσχημο τρόπο στην φατσούλα μου. Δεν της αξιζει και το ξέρεις. Είσαι καλύτερος από τα διάφορα ναυάγια με τα οποία δυστυχώς μπλέκεσαι πρόσφατα. Εμείς τα έχουμε πει και σε πμ, ξέρεις ότι της χρωστάς μια συγνώμη. Αλλιώς μπορείς να απαντήσεις σα χάνος και συ και να με στολισεις, αλλά να ξες αυτά διαβάζονται και από άτομα που έχεις σε... εκτίμηση.
Φιλικά πάντα.
Θα γίνει και αυτό...Αναρωτιέμαι όσοι καυλαντίζετε εδώ μέσα και κάνετε τους ξερόλες πόσα από τα κορίτσια του Μάγου έχετε συναντήσει.
Πληροφοριακά να αναφέρω.
Άννα-Μαρία
Μαριάννα
Ζήνα
Μπέλα
Βανέσα petit και όχι την πρόσφατη Βανέσα
Φραντσέσκα
Σοφία
και ασφαλώς την Σάντρα αρκετές φορές.
Το βασικό θα ήταν να γυρίσουν στο γραφείο κορίτσια που αξίζουν και είναι στην Ελλάδα.Φερτε πισω τη Φρατζεσκα. Αφορμη το σχολιο του γεροξουρα.
στα ορθιο δεν δινω πιπεςΜάλλον δεν ήταν κρεβάτι...μια πίπα δεν το λές κρεβάτι