Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.495
- Πόντοι
- 46.423
Αφου μιλάμε για παντελόνιαΣτη Σοφία?
Εσύ?
Αλήθεια τώρα?
ΥΓ. Όσον αφορά τις υπηρεσίες της είναι πραγματικά τοπ η κοπέλα και της χρωστάω κριτική αντρική και ας έχουμε παρεξηγηθεί.
ΥΓ. Πάντα να βάζετε τα παντελόνια σας πάνω από το εγώ σας...
Μέχρι τώρα δεν σου απάντησα.Αφου μιλάμε για παντελόνια
Τότε να σταματήσεις να πετάς εμμεσες ανούσιες μπηχτές στην φίλη μου και σε εμένα ( που δεν με ξέρεις καν )
Ευτυχώς που είπες για τις εξαιρετικές της υπηρεσίες γιατί διαφορετικά θα είχες γίνει ρομπα....
Καλός σας βρήκα ❤
Θα βάλω ότι γουστάρω εγω...Σοφάκι κουκλάκι μου, αναμφίβολα είσαι πολύ όμορφη και ποθητή γυναίκα, αλλά είναι καλό να βάζεις και κανα ωμέγα που και που...
Καλα βαριέμαι να εξηγήσω περαιτέρω και βασικά δεν μπορώ γιατί είμαι.και χάνοςΜέχρι τώρα δεν σου απάντησα.
Καμία μπηχτή δεν πέταξα για σένα προσωπικά.
Δείξε μου που σε αναφέρω.
Εάν έχεις τη μύγα δεν φταιω εγω που τσιμπάς σα χάνος.
Ποτέ δεν αμφισβήτησα την αξία της Σοφίας
Γιαυτό και έγραψα κριτική γιατί αυτό είναι το σωστό.
Να λέμε την αλήθεια.
Μην με ξαναπαραθεσεις όπως δεν θα σε ξανά παραθέσω.
Όσο για το ποιος είναι ρόμπα ξέρει το φόρουμ καλά.
Και μη μιλάς εκ μέρους της Σοφίας.
Εάν η ίδια θέλει κάτι να πει έχει στόμα και μια χαρά μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της.
Το Σοφάκι τελικά δεν το θέλει, ποια να φερουμε; Δεν έχει αναφέρει πολλές φορές ποιες συμπαθεί και μου διαφεύγει τώρατωρα μιλας ακομα πιο ομορφα.
κανονισε το και στειλε προσκλητηριο, μεσα.
Για ορθογραφικα λαθη μονο ο χορνυ ειναι υπευθυνοςΣοφάκι κουκλάκι μου, αναμφίβολα είσαι πολύ όμορφη και ποθητή γυναίκα, αλλά είναι καλό να βάζεις και κανα ωμέγα που και που...
Καλά συγνώμη.Θα βάλω ότι γουστάρω εγω...
Είσαι...Καλα βαριέμαι να εξηγήσω περαιτέρω και βασικά δεν μπορώ γιατί είμαι.και χάνος
Αναμφίβολα, εγώ αστειεύομαι κυρίως, δεν ξέρω αν φάνηκε έτσι χαχαΓια ορθογραφικα λαθη μονο ο χορνυ ειναι υπευθυνος
Την Γιολάντα που μου πήρε το μετάλλιο το Golden...Το Σοφάκι τελικά δεν το θέλει, ποια να φερουμε; Δεν έχει αναφέρει πολλές φορές ποιες συμπαθεί και μου διαφεύγει τώρα
εξαλλη??Την Γιολάντα που μου πήρε το μετάλλιο το Golden...
πιστεψα σε σενα, αλλα τελικα μουφατζης οργανωτης μου βγηκες και εσυΤο Σοφάκι τελικά δεν το θέλει, ποια να φερουμε; Δεν έχει αναφέρει πολλές φορές ποιες συμπαθεί και μου διαφεύγει τώρα
Τόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...εξαλλη??
Ντάξει το παίρνω πίσω το προηγούμενο σχόλιο μου....Τόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...
Πολύ ωραία με τά άσπρα σούΤόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...
Είσαι...
η αποψη μου απο της κοπελες που εχω δει (4) στο ματζικ στο μυαλο με εξαιρετικη παρουσια εισαι εσυ και μια φρατζεσκα που ειχανΕυτυχώς που είπες για τις εξαιρετικές της υπηρεσίες γιατί διαφορετικά θα είχες γίνει ρομπα....