Πριν λιγο συναντησα μισ κοπελα (οχι απο το magic αλλα γενικα απο τον χωρο. Στην οποια εχω αναφερθει και εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αναφερω το ονομα καποιας αλλης κοπελας η οποια δεν εχει σχεση με τον μαγο).. Απλα το αναφερω διοτι η συναντηση μαζι της ηταν περα για περα γουρληδικη καθως:
1)Για πρωτη φορα ο @LION7 εγραψε ομορφα για μενα
2)Η @Sofia_Magic επιτελους εκανε την επανεμφανιση της
Απο εκει και περα ας σχολιασουμε αυτα που γραφτηκαν.. Εχουμε και λεμε βαση των ποστ:
Τα εχουμε πει οτι απο τα κοριτσια του μαγου ειναι:
Χρυσο μεταλλιο ξεκαθαρα εσυ @Sofia_Magic
Ασημενιο μεταλλιο @taylor.magic
Χαλκινο μεταλλιο @Γιολάντα Magic
Υ.Γ. 1.Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα κοριτσια του μαγου που εχω συναντησει (οπου γενικα δεν εχω παραπονο συνολικα) αλλα η @Sofia_Magic ειναι η τοπ (για μενα) χωρις πλακα
Υ.Γ.2. @papaphilips και @LION7 αν θελετε κανονιζουμε χωρις την @Sofia_Magic καθως οντως δεν θελει(για τους λογους που προαναφερθηκαν ) με καποια αλλη.. τι λετε ?
1)Για πρωτη φορα ο @LION7 εγραψε ομορφα για μενα
2)Η @Sofia_Magic επιτελους εκανε την επανεμφανιση της
Απο εκει και περα ας σχολιασουμε αυτα που γραφτηκαν.. Εχουμε και λεμε βαση των ποστ:
Λογικο να μην θελει... Την @Sofia_Magic την παραμελησα τον τελευταιο καιρο και με συναδερφησες της απο το magic και απο τον χωρο γενικα.. Ανθρωπος ειμαι και εγω σορρυ (παροτι η Σοφια για μενα ειναι η τοπ του εν λογου γραφειου αλλα και απο τις καλυτερες γενικα που εχω συναντησει).. Δυστυχως εμεις οι ανθρωποι υποκιπτουμε στα παθη μαςΤο Σοφάκι τελικά δεν το θέλει, ποια να φερουμε; Δεν έχει αναφέρει πολλές φορές ποιες συμπαθεί και μου διαφεύγει τώρα
@Sofia_Magic μην τα ξαναλεμε.. Το χρυσο δεν στο περνει καμια απο τις υπολοιπες κοπελες ..Την Γιολάντα που μου πήρε το μετάλλιο το Golden...
Τα εχουμε πει οτι απο τα κοριτσια του μαγου ειναι:
Χρυσο μεταλλιο ξεκαθαρα εσυ @Sofia_Magic
Ασημενιο μεταλλιο @taylor.magic
Χαλκινο μεταλλιο @Γιολάντα Magic
Υ.Γ. 1.Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα κοριτσια του μαγου που εχω συναντησει (οπου γενικα δεν εχω παραπονο συνολικα) αλλα η @Sofia_Magic ειναι η τοπ (για μενα) χωρις πλακα
Υ.Γ.2. @papaphilips και @LION7 αν θελετε κανονιζουμε χωρις την @Sofia_Magic καθως οντως δεν θελει(για τους λογους που προαναφερθηκαν ) με καποια αλλη.. τι λετε ?