Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Θα γαμας όλες τις άλλες και στο τέλος εμένα να μου λες ταυτόχρονα πως πέρασες και τι κάνουν καλύτερα από εμένα.ΕεεεπΠπΠ!!!
..
Θα γαμας όλες τις άλλες και στο τέλος εμένα να μου λες ταυτόχρονα πως πέρασες και τι κάνουν καλύτερα από εμένα.ΕεεεπΠπΠ!!!
Θα έρθει ❤Φερτε πισω τη Φρατζεσκα. Αφορμη το σχολιο του γεροξουρα.
Σου αρέσει ρε καύλα να ακούς πως γαμαω τις άλλες;;;Θα γαμας όλες τις άλλες και στο τέλος εμένα να μου λες ταυτόχρονα πως πέρασες και τι κάνουν καλύτερα από εμένα.
..
Σου αρέσει ρε καύλα να ακούς πως γαμαω τις άλλες;;;
Απο θεμα σερβις , ελαχιστες ειναι καλυτερεςΘα γαμας όλες τις άλλες και στο τέλος εμένα να μου λες ταυτόχρονα πως πέρασες και τι κάνουν καλύτερα από εμένα.
..
Εμένα Σοφάκι θα μου μιλήσεις ή μπαααα???Θα έρθει ❤
Καυλώνεις κι εσυ;;;Αχ όταν μιλάς βρώμικα... αχ...
Ναι οταν ειμαι.καυλωμεμη ναιΣου αρέσει ρε καύλα να ακούς πως γαμαω τις άλλες;;;
Μπααααα...Εμένα Σοφάκι θα μου μιλήσεις ή μπαααα???
Όποτε πρέπει να σε έχω καυλωμενη!!Ναι οταν ειμαι.καυλωμεμη ναι
Όταν δεν είμαι Όχι...
Εύκολα πράγματα δηλαδή.Όποτε πρέπει να σε έχω καυλωμενη!!
Got it!
Εύκολα πράγματα δηλαδή.
Ναι οταν ειμαι.καυλωμεμη ναι
Όταν δεν είμαι Όχι...
Χαχα…που να ξέρω;Εύκολα πράγματα δηλαδή.
Λογικο να μην θελει... Την @Sofia_Magic την παραμελησα τον τελευταιο καιρο και με συναδερφησες της απο το magic και απο τον χωρο γενικα.. Ανθρωπος ειμαι και εγω σορρυ (παροτι η Σοφια για μενα ειναι η τοπ του εν λογου γραφειου αλλα και απο τις καλυτερες γενικα που εχω συναντησει).. Δυστυχως εμεις οι ανθρωποι υποκιπτουμε στα παθη μαςΤο Σοφάκι τελικά δεν το θέλει, ποια να φερουμε; Δεν έχει αναφέρει πολλές φορές ποιες συμπαθεί και μου διαφεύγει τώρα
@Sofia_Magic μην τα ξαναλεμε.. Το χρυσο δεν στο περνει καμια απο τις υπολοιπες κοπελες ..Την Γιολάντα που μου πήρε το μετάλλιο το Golden...
Ώπααααα…. Εγώ γιατί το είδα τώρα αυτό ;;;Τόσο που ξέχασα να βγάλω τα ρούχα μου...
τιτανοτεραστιε παιχταρα μου, εγω εχω δωσει ηδη τη λυση... για ακομα μια φορα (οπως παντα αλλωστε).Υ.Γ.2. @papaphilips και @LION7 αν θελετε κανονιζουμε χωρις την @Sofia_Magic καθως οντως δεν θελει(για τους λογους που προαναφερθηκαν ) με καποια αλλη.. τι λετε ?
Έλενα Χατζή (2 ή 3 φορές - και μέσω γραφείου και σόλο)Αναρωτιέμαι όσοι καυλαντίζετε εδώ μέσα και κάνετε τους ξερόλες πόσα από τα κορίτσια του Μάγου έχετε συναντήσει.
Πληροφοριακά να αναφέρω.
Άννα-Μαρία
Μαριάννα
Ζήνα
Μπέλα
Βανέσα petit και όχι την πρόσφατη Βανέσα
Φραντσέσκα
Σοφία
και ασφαλώς την Σάντρα αρκετές φορές.
Το νου σου νονε,θα σκασει ο Αννα Γουλας και θα σου βαλει θυμωμενη φατσουλα τωρα.Έλενα Χατζή (2 ή 3 φορές - και μέσω γραφείου και σόλο)
Ζήνα (1 φορά)
Μαριλού Μοράλες (2 φορές)
Ήρα (αυτή που ήταν γεμάτη τατουάζ - 1 φορά)
Μαλβίνα (αν θυμάμαι καλά το όνομα - 1 φορά)
Μελίνα (2-3 φορές)
Αγάπη (έχω χάσει το μέτρημα - και στον Μάγο και σόλο)
Βανέσα (την προηγούμενη , όχι την νυν - 1 φορά)
Πάολα (1 φορά)
Φραντζέσκα (2 φορές)
Αριάνα (1 φορά)
Βαλέρια (1 φορά)
Από 1 έως 9 όταν ήταν ακόμα Athens Diva - μέχρι τα τέλη του 2018, 10 & 11 ως Magic Girls πρόσφατα.
Δλδ τώρα τι κάνουμε; Την βγάζουμε έξω για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη (την εμπειρία στα κορίτσια του Μάγου);
Το νου σου νονε,θα σκασει ο Αννα Γουλας και θα σου βαλει θυμωμενη φατσουλα τωρα.
Καηκες απο τον ηλιο;ή πηρε φωτια απο το πολυ γαμησι;Κόκκινος κόκκινος αλλά από τις λίγες φορές που δεν είναι από σφαλιάρες