hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.625
- Πόντοι
- 12.896
Χαχα καλημερα χορνι
Θα δώσω πολλά ❤
Δῶσ'της καί γλωσσόφιλα! Δέν πειράζει!
Χαχα καλημερα χορνι
Θα δώσω πολλά ❤
Αυτό θα ρώταγα μολις πως θα ήθελες το φιλι ....γιατί και εγώ προτιμώ με γλώσσαΔῶσ'της καί γλωσσόφιλα! Δέν πειράζει!
Μην κανουμε μισες δουλειες!καλημερα!Αυτό θα ρώταγα μολις πως θα ήθελες το φιλι ....γιατί και εγώ προτιμώ με γλώσσα
Μην κανουμε μισες δουλειες!καλημερα!
Καντε και κανα πλακομουνι για μας εδω στο μπου..Αυτό θα ρώταγα μολις πως θα ήθελες το φιλι ....γιατί και εγώ προτιμώ με γλώσσα
καλώς μας ήρθες...!!Καληνύχτα μoυ και καλημερα σας❤
Παω να ξεκουραστώ επιστρέφω στην εργασία μου ❤❤
ΥΓ:Για όλα ευθύνεται η @Sofia_Magic ❤
εγω το μόνο plug που ξέρω είναι το Butt-plug!!Ἀπ'ὅ,τι ἔχω καταλάβει ἡ Σοφία κάνει ἠλεκτρονική νηστεία. Δηλ. unplug!
Τι κώλος είναι αυτός μάνα μου... Γιατί μας το κάνεις ούτω? Πρέπει να τον γευτώ..Καληνύχτα μoυ και καλημερα σας❤
Είχα ρωτήσει κι εγώ μέσα στον Αύγουστο αλλά δεν ήταν διαθέσιμη. Τώρα δεν ξέρω. Λογικά όχι γιατί οι περισσότερες διακοπάρουν.ερώτηση : η τειλορ εργάζεται;
Τι κωλος ποίημα είναι αυτός!Καληνύχτα μoυ και καλημερα σας❤
Θα με κουράσεις πολύ μωρο μου ?
@Γιολάντα Magic γιατι το λες τωρα αυτο ?.. Αφου οσο σεξ και να κανεις (οπου κανεις σεξ με σπασμενα τα φρενα ) η ιστορια εχει δειξει οτι απλα δεν κουραζεσεΝα με κουρασεις το απολαμβάνω...
εμ δε μ'ακους.
θα περασουμε τελεια σου λεω
Αληθεια τωρα??Τα αγγλικά τον μάραναν, να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι
ασε με τωρα, τρεχω να προλαβω θεση στη σειρα για κιαρα.Τα αγγλικά τον μάραναν, να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι
❤@Γιολάντα Magic γιατι το λες τωρα αυτο ?.. Αφου οσο σεξ και να κανεις (οπου κανεις σεξ με σπασμενα τα φρενα ) η ιστορια εχει δειξει οτι απλα δεν κουραζεσε
Υ.Γ. Επισης δεν θεωρω οτι εχει καταφερει - ουτε μπορει να σε κουρασει κανεις
Ποίηση εξαιρετική, γεμάτη νόημα και ουσία.. Και συνουσία να μην πω. Κωλάρα.Όσες μυριάδες κύματα στην Κρήτη μας βαρούνε
Τόσες θε να’ναι και οι ψωλες που κωλο μου θα μπουνε
Η αριανα εφυγε,εφτασε ως τη κρητη.Όσες μυριάδες κύματα στην Κρήτη μας βαρούνε
Τόσες θε να’ναι και οι ψωλες που κωλο μου θα μπουνε