Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.077
- Πόντοι
- 11.146
Πόση ώρα μιλήσατε ρε και προλαβες να χύσεις 2 φορές ;
Τι θεριό είσαι συ
Πόση ώρα μιλήσατε ρε και προλαβες να χύσεις 2 φορές ;
Τι θεριό είσαι συ
προσωπικα με αφηνει και λιγο αδιαφορο αν εσβησαν κατι που εγραψα θεωρησα οτι επρεπε καποιος να κοψει τον αερα σε ενα συγκεκριμενο ατομο που ξεκινησε προσωπικη επιθεση με προσβολες και το εκανα με λιγο φιλοσοφικο τροπο απο εκει και περα εφοσον θεωρησαν οτι ημουν εκτος θεματος-που ημουν-καλα εκαναν και τα διεγραψαν μαζι ομως και οι μπαρουφες του αλλου οποτε ουδεν κακο αμηγες καλουΙσχυουν ολες οι προτασεις. Χεσμενο εχω το θεμα του magic ετσι κ αλλιως. Παμε παρακατω.
καλα απο τι στιγμη που πεταχτηκε ενα συγκεκριμενο ατομο οντως βγηκαμε κατα πολυ εκτος θεματος και ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους ισως να ειμαι και ο πρωτεργατης, anyway ισχυει οτι αν κοιταξουμε προς τα πισω παλι θα δουμε ακυρα πραγματα με το νημα απλα ας γινει τουλαχιστον η αρχη και να συνεχιστειΕίσαστε το νήμα ντροπή του bourdela.com.
Ψέμα, σάλια, υποκρισία και δούλεμα.
Ντροπή και στους μοντ που είδαν ότι μόνο εδώ γράφονται εκτός θέματος ποστ.
Ενώ 100% στις πίσω σελίδες θα υπάρχουν ακόμα 100αδες εκτός θέματος ποστ.
Το σάιτ πάει σφαίρα για τον τοίχο.
Αυτό ξεκαθάρισε το λίγο γιατί είναι παρεξηγησιμο
Τώρα μαλιστα
Δεν ασχολούμαι με το τι βλέπεις εσύ αδιάφορο.καλα απο τι στιγμη που πεταχτηκε ενα συγκεκριμενο ατομο οντως βγηκαμε κατα πολυ εκτος θεματος και ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους ισως να ειμαι και ο πρωτεργατης, anyway ισχυει οτι αν κοιταξουμε προς τα πισω παλι θα δουμε ακυρα πραγματα με το νημα απλα ας γινει τουλαχιστον η αρχη και να συνεχιστει
τύπε πριν από 1,5 χρόνο μου είχε ζητήσει χίλιαετσι απο περιεργεια ειδα ποια ειναι αυτη. τωρα σοβαρα,δινουν γι'αυτο το ζωον 800 ευρω?
στη rebecca more αναφερεσαι?τύπε πριν από 1,5 χρόνο μου είχε ζητήσει χίλια
ευκαιρία τα 800
παυλίδηστη rebecca more αναφερεσαι?
ααααααα.....ε οχι και 800 για αυτην υπαρχουν πολυ καλυτερες και με πολυ λιγοτεραπαυλίδη
Οσες πηγαν στο goldenkeyhole εχουν μεγαλη ταριφα.η λιλα μου ειπε 300 την ωρα και 500 το διωροααααααα.....ε οχι και 800 για αυτην υπαρχουν πολυ καλυτερες και με πολυ λιγοτερα
120 και 150 την παίρναμε σαν Δημητρούλα στην Γλυφάδα πριν από χρόνια….παυλίδη
Δεν μπαίνουν τα κορίτσια μην πνιγούν από τα σάλια του Γεροπούρνα… ευτυχώς τώρα σφουγγοκωλαρίζει σε άλλα νήματα οπότε μπορούμε να ελπίζουμε
Μαλιστα.. Το εν λογω νημα εχει γαμηθει τελειως..
Τα κοριτσια εχουν σταματησει να συμμετεχουν -ανεβαζουν φωτο και βιντεο (με εξαιρεση την Γιολαντα που ανεβαζει που και που κατι)...
Και να γραφετε οτι ναναι
Υ.Γ. Δεν με ενδιαφερει οτι και να γραφτει απλα γραφω απλα αυτο που εχω παρατηρησει οταν μπαινω στο εν λογω νημα
Καλά νταξει, θέλουν μήπως να βάλουμε και ενέχυρο το πουλί μας ;τύπε πριν από 1,5 χρόνο μου είχε ζητήσει χίλια
ευκαιρία τα 800
ανάλογα το πουλί φίλε....Καλά νταξει, θέλουν μήπως να βάλουμε και ενέχυρο το πουλί μας ;
Τι λε ρε ;
@clonarius εγω εγραψα οτι το νημα εχει (οντως) γαμηθει και γραφεται οτι ναναι..Δεν μπαίνουν τα κορίτσια μην πνιγούν από τα σάλια του Γεροπούρνα… ευτυχώς τώρα σφουγγοκωλαρίζει σε άλλα νήματα οπότε μπορούμε να ελπίζουμε
Ωραία τα λες, το Σοφακι που ειναι τουμπανι σοβαρό έχει εξαφανιστεί.. το ίδιο και το Βανεσακι με κορμί θανατηφόρο.. όλες τους βασικά, που είναι τα μωρά; διακόπαρετε όσο το νήμα έχει χεστει πάνω του ε; @Sofia_Magic @Βανέσα Magic
Μαλιστα.. Το εν λογω νημα εχει γαμηθει τελειως..
Τα κοριτσια εχουν σταματησει να συμμετεχουν -ανεβαζουν φωτο και βιντεο (με εξαιρεση την Γιολαντα που ανεβαζει που και που κατι)...
Και να γραφετε οτι ναναι
Υ.Γ. Δεν με ενδιαφερει οτι και να γραφτει απλα γραφω απλα αυτο που εχω παρατηρησει οταν μπαινω στο εν λογω νημα