Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Ετοιμάζομαι να σου έρθω ...... θα με περιμένεις με ανοιχτές αγγελίες;;;
Που είσαι εσύ ❤❤❤
Μπορεί ο γραπτός λόγος να είναι «άχρωμος» σε σχέση με τον προφορικό, αλλά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του αλλου. Από εκφράσεις, χαρακτηριστικές λέξεις, σύνταξη, στίξη κλπ, καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση. Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς και να προβλέψεις πως θα ενεργήσει σε συγκεκριμένες καταστασεις.Ε στο είπα κ προχθές!
Ή είμαι ανοιχτό βιβλίο ή εσυ με διαβάζεις εύκολα κ καλά!
Στο είπα δεν στο είπα;
100% true storyΜπορεί ο γραπτός λόγος να «άχρωμος» σε σχέση με τον προφορικό, αλλά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του αλλου. Από εκφράσεις, χαρακτηριστικές λέξεις, σύνταξη, στίξη κλπ, καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση. Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς και να προβλέψεις πως θα ενεργήσει σε συγκεκριμένες καταστασεις.
Μπορεί ο γραπτός λόγος να «άχρωμος» σε σχέση με τον προφορικό, αλλά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του αλλου. Από εκφράσεις, χαρακτηριστικές λέξεις, σύνταξη, στίξη κλπ, καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση. Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς και να προβλέψεις πως θα ενεργήσει σε συγκεκριμένες καταστασεις.
Ισχύει κατα πολύ.Μπορεί ο γραπτός λόγος να είναι «άχρωμος» σε σχέση με τον προφορικό, αλλά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του αλλου. Από εκφράσεις, χαρακτηριστικές λέξεις, σύνταξη, στίξη κλπ, καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση. Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς και να προβλέψεις πως θα ενεργήσει σε συγκεκριμένες καταστασεις.
Τα τελευταία που διάβασα κάποια απ αυτά και αφαιρέθηκαν, καλά έκαναν και αφαιρέθηκαν... όχι μόνο εκτός νήματος αλλά και άκρως προσβλητικά πολλά απ αυτά... δεν λέμε τέτοια δημοσίως.Οτι ηταν εκτος θεματος τα τελευταια που γραψαμε εμεις κ αφαιρεθηκαν. Οι 3 εκατομμύρια μαλακιες που εχουν γραφτει στο νημα magicgirls,ειναι εντος θεματος.
Εισαι νεος εδω μεσα και δεν ξερεις. Εχουν γραφτει απειρα στο νημα εδω,προσβλητικα,ακυρα,βρισιδια. Τα παντα εχουν γραφτει. Τωρα τους επιασε ο πονος?Τα τελευταία που διάβασα κάποια απ αυτά και αφαιρέθηκαν, καλά έκαναν και αφαιρέθηκαν... όχι μόνο εκτός νήματος αλλά και άκρως προσβλητικά πολλά απ αυτά... δεν λέμε τέτοια δημοσίως.
Ισχύει η πρώτη πρόταση, και δεν έχω διαβάσει τα παλαιότερα, πάντως αυτά τα πρόσφατα χαλάνε και το νήμα σε έναν βαθμό και ζημιωνουν και την δουλειά του γραφείου και τον πανεμορφων κοριτσιών πιστεύω, άρα ακόμα και τώρα να το θυμήθηκαν, κάλλιο αργά παρά ποτέ I guessΕισαι νεος εδω μεσα και δεν ξερεις. Εχουν γραφτει απειρα στο νημα εδω,προσβλητικα,ακυρα,βρισιδια. Τα παντα εχουν γραφτει. Τωρα τους επιασε ο πονος?
Ισχυουν ολες οι προτασεις. Χεσμενο εχω το θεμα του magic ετσι κ αλλιως. Παμε παρακατω.Ισχύει η πρώτη πρόταση, και δεν έχω διαβάσει τα παλαιότερα, πάντως αυτά τα πρόσφατα χαλάνε και το νήμα σε έναν βαθμό και ζημιωνουν και την δουλειά του γραφείου και τον πανεμορφων κοριτσιών πιστεύω, άρα ακόμα και τώρα να το θυμήθηκαν, κάλλιο αργά παρά ποτέ I guess
Πόση ώρα μιλήσατε ρε και προλαβες να χύσεις 2 φορές ;
Τι θεριό είσαι συ
προσωπικα με αφηνει και λιγο αδιαφορο αν εσβησαν κατι που εγραψα θεωρησα οτι επρεπε καποιος να κοψει τον αερα σε ενα συγκεκριμενο ατομο που ξεκινησε προσωπικη επιθεση με προσβολες και το εκανα με λιγο φιλοσοφικο τροπο απο εκει και περα εφοσον θεωρησαν οτι ημουν εκτος θεματος-που ημουν-καλα εκαναν και τα διεγραψαν μαζι ομως και οι μπαρουφες του αλλου οποτε ουδεν κακο αμηγες καλουΙσχυουν ολες οι προτασεις. Χεσμενο εχω το θεμα του magic ετσι κ αλλιως. Παμε παρακατω.
καλα απο τι στιγμη που πεταχτηκε ενα συγκεκριμενο ατομο οντως βγηκαμε κατα πολυ εκτος θεματος και ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους ισως να ειμαι και ο πρωτεργατης, anyway ισχυει οτι αν κοιταξουμε προς τα πισω παλι θα δουμε ακυρα πραγματα με το νημα απλα ας γινει τουλαχιστον η αρχη και να συνεχιστειΕίσαστε το νήμα ντροπή του bourdela.com.
Ψέμα, σάλια, υποκρισία και δούλεμα.
Ντροπή και στους μοντ που είδαν ότι μόνο εδώ γράφονται εκτός θέματος ποστ.
Ενώ 100% στις πίσω σελίδες θα υπάρχουν ακόμα 100αδες εκτός θέματος ποστ.
Το σάιτ πάει σφαίρα για τον τοίχο.
Αυτό ξεκαθάρισε το λίγο γιατί είναι παρεξηγησιμο
Τώρα μαλιστα
Δεν ασχολούμαι με το τι βλέπεις εσύ αδιάφορο.καλα απο τι στιγμη που πεταχτηκε ενα συγκεκριμενο ατομο οντως βγηκαμε κατα πολυ εκτος θεματος και ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους ισως να ειμαι και ο πρωτεργατης, anyway ισχυει οτι αν κοιταξουμε προς τα πισω παλι θα δουμε ακυρα πραγματα με το νημα απλα ας γινει τουλαχιστον η αρχη και να συνεχιστει