kyrpoutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2021
- Like
- 706
- Πόντοι
- 81
Γιολάντα αν λες γι'αυτό, ήδη τον έχω παίξει με αυτήν την φωτό, βγήκε η μεσημεριανή έτσι.Καλησπέρα γλυκουλια μου ❤
Εγώ λέω για την βραδινή μου τώρα
Γιολάντα αν λες γι'αυτό, ήδη τον έχω παίξει με αυτήν την φωτό, βγήκε η μεσημεριανή έτσι.Καλησπέρα γλυκουλια μου ❤
Αααααα….ξαναβλέπω!Να τος ...
Κι εγώ αυτό είπα! Είναι παλιά…Γιολάντα αν λες γι'αυτό, ήδη τον έχω παίξει με αυτήν την φωτό, βγήκε η μεσημεριανή έτσι.
Ααα νταξει θα φροντίσω για τη βραδινή σου χειρονακτική εργασία αργότερα ❤Γιολάντα αν λες γι'αυτό, ήδη τον έχω παίξει με αυτήν την φωτό, βγήκε η μεσημεριανή έτσι.
Βέβαια τώρα που το ξανασκεφτομαι μπορεί να καλύψει και την βραδινή, όντωςΝα τος ...
Αν ήταν όλες τόσο φιλότιμες θα είχα γίνει φεμιναζι τώρα, αλήθειαΑαα νταξει θα φροντίσω για τη βραδινή σου χειρονακτική εργασία αργότερα ❤
Γιατί σε ανησυχώ;Είμαι πανάθεμα με!!
ΥΓ: επαναλαμβάνω ότι με ανησυχείς!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που’ τος, που’ντος;;;;;
Δεν βλέπω τπτ!
Τι έγινε; Έχασα την όραση μου;;;
Δεν μπορώ μαζί σουΒέβαια τώρα που το ξανασκεφτομαι μπορεί να καλύψει και την βραδινή, όντως
Αν ήταν όλες τόσο φιλότιμες θα είχα γίνει φεμιναζι τώρα, αλήθεια
3 μέτρα γυναικάρα!!!!!!!!Να τος ...
Ε στο είπα κ προχθές!Γιατί σε ανησυχώ;
Ετοιμάζομαι να σου έρθω ...... θα με περιμένεις με ανοιχτές αγγελίες;;;
Που είσαι εσύ ❤❤❤
Μπορεί ο γραπτός λόγος να είναι «άχρωμος» σε σχέση με τον προφορικό, αλλά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του αλλου. Από εκφράσεις, χαρακτηριστικές λέξεις, σύνταξη, στίξη κλπ, καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση. Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς και να προβλέψεις πως θα ενεργήσει σε συγκεκριμένες καταστασεις.Ε στο είπα κ προχθές!
Ή είμαι ανοιχτό βιβλίο ή εσυ με διαβάζεις εύκολα κ καλά!
Στο είπα δεν στο είπα;
100% true storyΜπορεί ο γραπτός λόγος να «άχρωμος» σε σχέση με τον προφορικό, αλλά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του αλλου. Από εκφράσεις, χαρακτηριστικές λέξεις, σύνταξη, στίξη κλπ, καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση. Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς και να προβλέψεις πως θα ενεργήσει σε συγκεκριμένες καταστασεις.
Μπορεί ο γραπτός λόγος να «άχρωμος» σε σχέση με τον προφορικό, αλλά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του αλλου. Από εκφράσεις, χαρακτηριστικές λέξεις, σύνταξη, στίξη κλπ, καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση. Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς και να προβλέψεις πως θα ενεργήσει σε συγκεκριμένες καταστασεις.
Ισχύει κατα πολύ.Μπορεί ο γραπτός λόγος να είναι «άχρωμος» σε σχέση με τον προφορικό, αλλά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του αλλου. Από εκφράσεις, χαρακτηριστικές λέξεις, σύνταξη, στίξη κλπ, καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση. Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς και να προβλέψεις πως θα ενεργήσει σε συγκεκριμένες καταστασεις.
Τα τελευταία που διάβασα κάποια απ αυτά και αφαιρέθηκαν, καλά έκαναν και αφαιρέθηκαν... όχι μόνο εκτός νήματος αλλά και άκρως προσβλητικά πολλά απ αυτά... δεν λέμε τέτοια δημοσίως.Οτι ηταν εκτος θεματος τα τελευταια που γραψαμε εμεις κ αφαιρεθηκαν. Οι 3 εκατομμύρια μαλακιες που εχουν γραφτει στο νημα magicgirls,ειναι εντος θεματος.
Εισαι νεος εδω μεσα και δεν ξερεις. Εχουν γραφτει απειρα στο νημα εδω,προσβλητικα,ακυρα,βρισιδια. Τα παντα εχουν γραφτει. Τωρα τους επιασε ο πονος?Τα τελευταία που διάβασα κάποια απ αυτά και αφαιρέθηκαν, καλά έκαναν και αφαιρέθηκαν... όχι μόνο εκτός νήματος αλλά και άκρως προσβλητικά πολλά απ αυτά... δεν λέμε τέτοια δημοσίως.
Ισχύει η πρώτη πρόταση, και δεν έχω διαβάσει τα παλαιότερα, πάντως αυτά τα πρόσφατα χαλάνε και το νήμα σε έναν βαθμό και ζημιωνουν και την δουλειά του γραφείου και τον πανεμορφων κοριτσιών πιστεύω, άρα ακόμα και τώρα να το θυμήθηκαν, κάλλιο αργά παρά ποτέ I guessΕισαι νεος εδω μεσα και δεν ξερεις. Εχουν γραφτει απειρα στο νημα εδω,προσβλητικα,ακυρα,βρισιδια. Τα παντα εχουν γραφτει. Τωρα τους επιασε ο πονος?
Ισχυουν ολες οι προτασεις. Χεσμενο εχω το θεμα του magic ετσι κ αλλιως. Παμε παρακατω.Ισχύει η πρώτη πρόταση, και δεν έχω διαβάσει τα παλαιότερα, πάντως αυτά τα πρόσφατα χαλάνε και το νήμα σε έναν βαθμό και ζημιωνουν και την δουλειά του γραφείου και τον πανεμορφων κοριτσιών πιστεύω, άρα ακόμα και τώρα να το θυμήθηκαν, κάλλιο αργά παρά ποτέ I guess