The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Μην ξανοίγεσαι. Μέχρι εκεί που πατώνειςΤα λέμε σε δυο μέρες σκιες. Να είστε φρόνιμοι.
Μην ξανοίγεσαι. Μέχρι εκεί που πατώνειςΤα λέμε σε δυο μέρες σκιες. Να είστε φρόνιμοι.
Εγώ ήδη ράβω καινούριο κουστούμι. Μην πάμε όπως να ναινα το και το τρολ.
με την ευχη μου τζορμακα φιλε μου και στο γαμο θα ερθω αν με καλεσεις
με προφυλαξηΝα ρωτήσω οι κοπέλες δίνουν ελεύθερα γλωσσοφιλα?
τα γεγονοτα μιλουνΠαρακαλώ τις αγαπημένες μου κορασίδες @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic να απαντήσουν στις κακοήθειες αυτού του κωλογερου του @geroksouras
Κι από δίπλα ο big sucker να επαναλαμβάνει τις κασέτες του, χάρμα θα περάσουμε!αμα παμε για κινκυ ποτακι θα σου μαθω και αλλα, για να τα κανεις στα κοριτσοπουλα και να τα ριχνεις τσακα-τσακα
εμ δε μ'ακους.Κι από δίπλα ο big sucker να επαναλαμβάνει τις κασέτες του, χάρμα θα περάσουμε!
Μαλιστα.. Το γνωστο λιονταρι που εχει μια (ανεξηγητη) εμμονη με εμενα χωρις λογοΚι από δίπλα ο big sucker να επαναλαμβάνει τις κασέτες του, χάρμα θα περάσουμε!
Πολυ το εχεις μελετησει αυτο το θεμα και καποιοι θα το πιστεψουν στα αληθειαεμ δε μ'ακους.
θα περασουμε τελεια σου λεω
μη ξυνεις πληγες τωρα που παω να τονε τουμπαρω ρε παιχτηΜαλιστα.. Το γνωστο λιονταρι που εχει μια (ανεξηγητη) εμμονη με εμενα χωρις λογο
Οκ.. εχεις να προσθεσεις κατι αλλο?
Μπα.. χαμενος κοπος.. Εχει δειξει (χωρις καποιο λογο παντα) την αντιπαθεια του σε εμενα..μη ξυνεις πληγες τωρα που παω να τονε τουμπαρω ρε παιχτη
μεγάλε σάκη μόνο εγώ σε συμπαθάω.Μπα.. χαμενος κοπος.. Εχει δειξει (χωρις καποιο λογο παντα) την αντιπαθεια του σε εμενα..
Οποτε κακως προσπαθεις
Υ.Γ. Το ερωτημα ειναι ποτε θα ξαναπεταξει ο @LION7 (παντα στο ακυρο) την παπαρια του (συγνωμη τα γλυκολογα του για μενα ηθελα να πω) δειχνοντας ποσο με "συμπαθει"?
1)Αρχικα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!μεγάλε σάκη μόνο εγώ σε συμπαθάω.
ο λιοντάρης είναι παλιοχαρακτήρας, φανερό πια με όλα αυτά που σου λέει, κι ο παπατέτοιος απλά θέλει κάποιον να του παίζει καντάδες...
Η πολύ γλυκιά Αριάνα ..,Καλησπέρα τρελά μωράκια τ’ουρανού
Καλησπέρα...Καλησπέρα αγαπούλες
Εύχομαι πολλά μπανακια , ηρεμία χαλάρωση και καλό 15αυγουστο...❤❤❤
Που είσαι βρε γιολαντα μου και κολαζεις τον κόσμοΚαλησπέρα αγαπούλες
Εύχομαι πολλά μπανακια , ηρεμία χαλάρωση και καλό 15αυγουστο...❤❤❤
Έρωτα....Καλησπέρα τρελά μωράκια τ’ουρανού
Στο ασανσέρ που συναντιόμαστεεεε…