Bellavita06
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 481
Να τιμωρήθω τότε...θα τ αντέξω θαρρω..Μην ξανασυμβεί, έχει τιμωρία μετά..
Να τιμωρήθω τότε...θα τ αντέξω θαρρω..Μην ξανασυμβεί, έχει τιμωρία μετά..
ΛίπασμαΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ
ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αυτη ειναι η κορη!αλλη ειναι η μαναΜάλιστα, να με συγχωρείς μητέρα, παραφερθηκα καυλημερα τοτενες.
Το Σαντρακι θέλω για μάνα, μια ειναι η μάνα.. μάλλον θα αναφέρεσε στο Σοφάκι το αχτύπητο μιλφακι..αυτη ειναι η κορη!αλλη ειναι η μανα
και μην ξεχνιόμαστε ζορζ , αναμένω την ώρα προσέλευσηςΔιάλεξε γκλάμουρ όποια θες και θα πω εγώ στο κορίτσι ότι θα την πληρώσω εγώ την ώρα σου στην κοπέλα που θα έχω αύριο 4ωρο.
Τα είπαμε...και μην ξεχνιόμαστε ζορζ , αναμένω την ώρα προσέλευσης
ΥπέροχηΈξαλλη όμως....
@Γιολάντα Magic χρονια πολλά υγεια παν απολα και να χαίρεσαι και κωλαρα σου μαναμου@Γιολάντα Magic χρόνια πολλά ομορφιά μου! Να τα εκατοστήσεις! Υγεία, Αγαπη και ότι σε κάνει χαρούμενη σε αυτήν την ζωή α και σεξ πολύ σεξ....Συνέχεια σεξ....Λοβ γου κάργα ❤❤❤❤❤❤❤
Γιολαντα να τα χιλιασεις.να σαι υγιης και ευτυχισμενη οσο χρονων εισαι τοσους οργασμους να χεις την ημερα.Σαγαπω πολυ ❤
Έλα Παναγία μουI said yes!
Η επόμενη φωτο στη θέση του…..@arianna
Χρονια πολλα Γιολαντα να τα εκατοστησεις,να εισαι παντα γερη,δυνατη,ευτυχισμενη και να σταζεις καυλα!@Γιολάντα Magic χρόνια πολλά ομορφιά μου! Να τα εκατοστήσεις! Υγεία, Αγαπη και ότι σε κάνει χαρούμενη σε αυτήν την ζωή α και σεξ πολύ σεξ....Συνέχεια σεξ....Λοβ γου κάργα ❤❤❤❤❤❤❤
εχμμμμ παιχτη... ενα χερι εδειξεΈλα Παναγία μου
Το θέμα δεν είναι τι ειπες εσυ αλλά τι θα πει ο κωλος σου!!I said yes!
Θεουλα και εσύ... υπέροχα άκρα όμως!I said yes!