Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
Σιγα που δεν θα δεχοσουν τετοια προταση εσυ!I said yes!
Σιγα που δεν θα δεχοσουν τετοια προταση εσυ!I said yes!
Πες μου οτι μπερδεψες τα δαχτυλιδια και εβαλες στο κωλοσου το μονοπετρο.I said yes!
Για γύρνα το από την άλληI said yes!
Βλέποντας τα νυχάκια και τα δαχτυλάκια καταλαβαίνεις τι ΜουναροΜούναρος πρέπει να είναι η γυναίκα !I said yes!
Χρονια πολλά και καλά!@Γιολάντα Magic χρόνια πολλά ομορφιά μου! Να τα εκατοστήσεις! Υγεία, Αγαπη και ότι σε κάνει χαρούμενη σε αυτήν την ζωή α και σεξ πολύ σεξ....Συνέχεια σεξ....Λοβ γου κάργα ❤❤❤❤❤❤❤
λεω να σου βαλω κατι ποιο δυσκολο σε ποια περιπτωση παιχτης που ειναι off-side δεν δινετε η παραβαση?Είχα έναν πρώην καμένο κ με τράβαγε συνέχεια στο καραισκακη..έχω μάθει τους μίσους ύμνους και test me ξέρω τι είναι οφσάιντ χαχαχα
Δεν είχα σκοπό να καυλαντισω μαζί σου!!Ουτε σαλια ουτε οι γνωστοι καλημεροκαληνυχτακηδες με τα ηλιθια και ακυρα τραγουδια,ουτε τιποτα. Ο τελευταιος να κλειδωσει την πορτα πριν φυγει,το κλεινουμε για σημερα.
Προσγείωσέ το παιχτουρα.Μια καλημέρα στο μωράκι μου που το πήρε ο ύπνος, με το πιο γλυκό ροχαλητό, γάργαρο και αισθησιακό.. σα σιφόνι από καζανάκι.
Τώρα για ποια από όλες λες μπερδεύτηκαΜια καλημέρα στο μωράκι μου που το πήρε ο ύπνος, με το πιο γλυκό ροχαλητό, γάργαρο και αισθησιακό.. σα σιφόνι από καζανάκι.
Γι'αυτον που εχει το γραφειοΤώρα για ποια από όλες λες μπερδεύτηκα
Τώρα για ποια από όλες λες μπερδεύτηκα