Διαγραμμένο μέλος 165817
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.581
- Πόντοι
- 206
Πολύ δυνατό πιπίνι η Δάφνη...Ξέρουμε αν παίζει αλλού ή ανεξ;Αυτό μπήκα να γράψω.
Πολύ δυνατό πιπίνι η Δάφνη...Ξέρουμε αν παίζει αλλού ή ανεξ;Αυτό μπήκα να γράψω.
λάθος thread παίκτη. Υπάρχει νήμα για τη Δάφνη η στις ανεξάρτητες. Θα σου κάνει παρατήρηση το παγώνι.Πολύ δυνατό πιπίνι η Δάφνη...Ξέρουμε αν παίζει αλλού ή ανεξ;
Μωρή χαμούρα.....
Σου έκοψαν την άδεια του Αυγούστου και έχεις νεύρα; Δεν στην είπα, χαλάρωσεΣορρυ ρε αδερφε που δεν κρατώ αρχείο με το τι ειπώθηκε μεταξύ μιας κοπέλας και ενός πελάτη πριν 10 μηνες, αλλά κάποιοι έχουμε και κανονικές δουλειές και δεν είμαστε συνέχεια εδώ μέσα.
Σου έκοψαν την άδεια του Αυγούστου και έχεις νεύρα; Δεν στην είπα, χαλάρωσε
Δεν χρειάζομαι άδεια από κανέναν αδερφε. Αφεντικό στην δουλειά μου είμαι εγωΣου έκοψαν την άδεια του Αυγούστου και έχεις νεύρα; Δεν στην είπα, χαλάρωσε
Giolanta,.Πήρα τα εκπαιδευτηρια να ρωτήσω κάτι μια απορία που είχα για μια στάση και μου είπαν ότι θα είστε κλειστά 15αυγουστο σωστά? Την @Sofia_Magic θα την βγάλεις σε άδεια από Δευτέρα
Όχι ντυμένη κάνει πλέον σεξ...Giolanta,.
Ολα οκ?? Τρελενεις κοσμο....Γυμνη??
Συνεχιζεις ετσι...?? Δεν αλλαξε κατι?
Χαχαχα
Kiss.
Οκ ΣοφιαΌχι ντυμένη κάνει πλέον σεξ...
πεφτει δυνατο κωλογαμισιΏρα για ένα διαφημιστικό διαλλειμα .....από τις όμορφες και ήρεμες καλημερες
Δείτε αυτό και σε λίγα λεπτά επανερχομαστε ....
Καυλιαρα.. σκεφτόμαστε το ποσό θα θέλαμε να σε γαμαμε as well γλυκιά μουΜωρακια τι κάνετε;; Εγώ γαμιεμαιιι
Super καυλωτικες οι φωτό σουΜωρακια τι κάνετε;; Εγώ γαμιεμαιιι
Σε γαμαγα ανετα ολη μερα!!!Μωρακια τι κάνετε;; Εγώ γαμιεμαιιι
Μπραβο @Βανέσα Magic ..Μωρακια τι κάνετε;; Εγώ γαμιεμαιιι
Πλάκα κάνεις σίγουρα...Μόνο η Σοφία μου βγάζει αυτήν την ανωμαλία από όσες έχω πάρει και σε λίγο μικρότερο βαθμό η Γιολάντα , η αριανα κωλαρα τρομερή αλλά δεν μου το βγάζει αυτό το πρόστυχο της Σοφίας το «έλα ξέσκισε μου τον πάτο καριολη»
Α με συγχωρείτε, δε ξαναρωτάω για πουτάνες...δεν ήξερα ότι μπήκα στο φόρουμ ραπτικής τέχνης.λάθος thread παίκτη. Υπάρχει νήμα για τη Δάφνη η στις ανεξάρτητες. Θα σου κάνει παρατήρηση το παγώνι.
I’m not joking dudeΠλάκα κάνεις σίγουρα...