jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Το εμπόριο είναι ανοιχτό και οι επιλογές ποικίλουν...❤❤❤
ΕνδιαφερονΕξαρτάται..... τα πάντα έχουν συμβεί ..
Το αγαπημένο μου είναι να μπαίνει μπροστά η Σοφία και πίσω ο παρτενέρ ❤
+999,99
Τον παίζουμε για πάρτη σουΆδεια η πόλη που πήγαν όλοι;
Mόνο η φύση Σοφάκι...???Μού αρέσει η φύση..
εΕεΕεΕεΠπΠπΠ!Εξαρτάται..... τα πάντα έχουν συμβεί ..
Το αγαπημένο μου είναι να μπαίνει μπροστά η Σοφία και πίσω ο παρτενέρ ❤
παιχτη για τα κουφωματα, τι αποψη εχεις ?Τον παίζουμε για πάρτη σου
Πρόλαβα την "χρυσή" εποχή της Αλλαγής
Τότε που, όταν πλησίαζε 17η Νοέμβρη, κλείναμε την σχολή για 1 εβδομάδα, και μετά για 1 μήνα μετρούσαμε ζημιές. Καθόμουνα Κάτω Πατήσια (Πατησίων με Καλλάρη), τότε που η Κυψέλη ήταν η καρδιά της Αθήνας, και όχι το τριμπούρδελο που είναι τώρα
Θέλουν αντικατάστασηπαιχτη για τα κουφωματα, τι αποψη εχεις ?
Έτσι, για να μπει σε μία τάξη το νήμα...Καληνύχτα μωράκια
βαλε το πιανοΚαληνύχτα μωράκια
Να μου πειτε ποια από τις νέες φωτό μου σας αρέσει περισσότερο για προφίλ του σάιτ
Δεν μπορούσα να αποφασίσω
Aυτη!!!Καληνύχτα μωράκια
Να μου πειτε ποια από τις νέες φωτό μου σας αρέσει περισσότερο για προφίλ του σάιτ
Αντικειμενικα (και με δεδομενο οτι το καλυτερο σημειο πανω σου ειναι ο ποπος σου ) θα ελεγα προσωπικα εντελως στην τυχη αυτην:Καληνύχτα μωράκια
Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
θα την έχω στα υπόψηνAυτη!!!
Με διαφορα…
Και η πρώτη πρώτη που στην εκθείασα αν θυμάσαι…
Και αυτή μαρεσε πολύ αλλά ειναι πολύ art για το πορνοσαιτ μαςΑντικειμενικα (και με δεδομενο οτι το καλυτερο σημειο πανω σου ειναι ο ποπος σου ) θα ελεγα προσωπικα εντρλως στην τυχη αυτην:
Οοοοοοοχι!θα την έχω στα υπόψην
Πολυ art ε? Ναι τωρα που το λες δεν εχεις αδικοΚαι αυτή μαρεσε πολύ αλλά ειναι πολύ art για το πορνοσαιτ μας
Η αυτηνΚαληνύχτα μωράκια
Καληνύχτα μωράκια
Αυτή ασυζητητίΟξείες αμβλειες και ορθογώνιες παραλληλόγραμμες
Και εγώ αυτή εννοούσα όταν είπα την 1η που ανέβασε, αλλά απ’οτι κατάλαβα δεν θελουμε καλλιτεχνικές για profile pic… όποτε δωσε μας μια άλλη επιλογή παρακαλώ!!Αυτή ασυζητητί