geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.857
- Πόντοι
- 34.478
Κι εμένα μου αρέσει να σε ....αναλ-ύω!Μου αρέσουν οταν μου κανουν Αναλ_λυση να ξέρεις...
το χειμωνα ανθιζουν οι αμυγδαλιες, αρα λιγο υπομονη.διαβαζω σημερα για duo Βανεσα + Αμυγδαλια κατι που περιμενουμε τοσο καιρο.
αληθεια μαγε γιατι δεν εχεις επαναφερει την Αμυγδαλια ????
σε εχουμε ρωτησει επανειλημενως.
Και μετά...? Μην μου πεις πως θα πας και εσύ εδώ.........!!!!!!!!!!!!Αύγουστος..ένας από τους αγαπημένους μου μήνες
Καλο μηνα μωράκια!
Για ένα δεκαπενθήμερο ακόμα θα είμαι στην διάθεση σας
Γιατί είσαι μαρτυριάρης και λες το μέρος που έκλεισα τις διακοπές μου;;;Και μετά...? Μην μου πεις πως θα πας και εσύ εδώ.........!!!!!!!!!!!!
Μα....για να έρθουμε όλοι εκεί! Οργανώνεται εκδρομή...με λεωφορείο!Γιατί είσαι μαρτυριάρης και λες το μέρος που έκλεισα τις διακοπές μου;;;
Δεν θα πας κατα…κωλο τελικαΓιατί είσαι μαρτυριάρης και λες το μέρος που έκλεισα τις διακοπές μου;;;
Γιατί είσαι μαρτυριάρης και λες το μέρος που έκλεισα τις διακοπές μου;;;
Το κατάλαβα για τα καλα...Κι εμένα μου αρέσει να σε ....αναλ-ύω!
μπα....δεν κατάλαβες τπτ ακόμα!Το κατάλαβα για τα καλα...
εεεε οσο για υπομονη δεν νομιζω να υπαρχει παραπονο ....το χειμωνα ανθιζουν οι αμυγδαλιες, αρα λιγο υπομονη.
Τι θα κάναμε σε λαιβ??
Αυτές σου κάνουν ?
το εκτιμώ...Περα απο την πλακα για να βοηθησουμε τον νεο...πιστευω @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic επιβαλλονται στο ραντεβού
ρε μυστη πειραμοτοζωα θα μας κανετε;Κρύβε λόγια ρε χορνι...ασε να δουμε τι θα γινει ...