Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.488
- Πόντοι
- 11.836
Τέτοια να ακούω.Έλα ρε....είναι ο άνθρωπος κουρασμένος ξεθεωμενπς κ.εγω λυσασμενο σκυλι.διπλα...
Προτεραιότητα επιθυμίες του πελάτη...
Sex machine είσαι
Τέτοια να ακούω.Έλα ρε....είναι ο άνθρωπος κουρασμένος ξεθεωμενπς κ.εγω λυσασμενο σκυλι.διπλα...
Επειδή μ έχεις τρελάνει (βασικά μ έχεις γαμησει το μυαλό ) και θα είμαι αθηνα τέλη του μήνα …μήπως να κάνω ένα τηλέφωνο ;;Ήρθες με γνώση να μού διαβάζεις το φλιτζάνι....
3 φορές με εσένα, ποιος αντέχει;;Δεν μπορώ είσαι απίστευτος ❤
Μαρεσει πολυ η αλήθεια είναι
Έχει τύχει να " πιέσω " ορισμένους για 3η φορά και ζητάω κ δημόσια συγνώμη δεν ήταν επαγγελματικό...
Θα σου μιλησω με ειλικρινεια... Στην κανονικη μας ζωη πιστεψε ολοι μας μπορουμε να κανουμε σεξ μεχρι εκει που δεν παει.. Απλα με τα call girl το μονο προβλημα ειναι καμια φορα η ελλειψη χρονου..3 φορές με εσένα, ποιος αντέχει;;
Προφανώς.. Αλλά εγώ μιλάω για 3 φορές μέσα σε 1 ώρα..Θα σου μιλησω με ειλικρινεια... Στην κανονικη μας ζωη πιστεψε ολοι μας μπορουμε να κανουμε σεξ μεχρι εκει που δεν παει.. Απλα με τα call girl το μονο προβλημα ειναι καμια φορα η ελλειψη χρονου..
Κατα τα αλλα σε γενικες γραμμες (εκτος απο την πργματικη ζωη) αν εχεις χρονο πιστεψε με μπορεις να κανεις την σκυλα αρνακι.. και εσυ και εγω και ο οποιοσδηποτε αντρας (εκτος και αν ειναι τελειος χουφταλο ο αλλος)
Γινεται πιστεψε μεΠροφανώς.. Αλλά εγώ μιλάω για 3 φορές μέσα σε 1 ώρα..
Έχω ένα κενό προλαβαίνεις δε προλαβαίνειςοχι ρε πουστη και ημουν ετοιμος να σε κλεισω
Να μα την παναγια,θελω να το δω το υφος σου οταν σου πω ειμαι ο chris drs.Έχω ένα κενό προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις
Και SKASEΚαπως ετσι θα παει
Χρηστος: Ειμαι ο chris drs
Χριστινα: Και πολυ στο μπουτσο μας
Σκασε??Και SKASE
Mα αμα δεν πεις αυτο,δε θα μπορεσουμε να ξεκινησουμε.Και SKASE
Αυτο ειναι που λεμε:Έλα ρε....είναι ο άνθρωπος κουρασμένος ξεθεωμενπς κ.εγω λυσασμενο σκυλι.διπλα...
Επειδη το σκασε το εχω παρατηρησει να το λεει γενικα η @Sandra Magic θελω να ρωτησω: Μπας και κανετε (η εχετε κανει σεξ) μαζι και οταν το κανετε της λες η σου λεει εκεινη "σκασε" και για αυτον τον λογο εχει μεινει αυτη η εκφραση ?Mα αμα δεν πεις αυτο,δε θα μπορεσουμε να ξεκινησουμε.
Οχι. Της την ειχα πει χοντρα σε μια φαση και μου ειπε στα σοβαρα σκασε. Της ειπα σαλτα γαμησου και μετα συνεχισαμε οπως πριν. Απο τοτε εμεινε το σκασε.Επειδη το σκασε το εχω παρατηρησει να το λεει γενικα η @Sandra Magic θελω να ρωτησω: Μπας και κανετε (η εχετε κανει σεξ) μαζι και οταν το κανετε της λες η σου λεει εκεινη "σκασε" και για αυτον τον λογο εχει μεινει αυτη η εκφραση ?
Βγαλε μια καλύτερη,αυτη δε μας αρεσει.Εσείς εδώ πλακιτσα χαχα χουχου εγώ εδώ είλωτας ....
Πολύ συντηρητική φωτο αυτή θα ανεβάσω σς λίγο αλλη....¹
Όχι δεν έχουμε κάνει ακόμα αλλά σίγουρα είναι μέσα στους όρους να χρησιμοποιείται αυτή η λέξη πάνω από 10 φορές την ώρα της πράξηςΕπειδη το σκασε το εχω παρατηρησει να το λεει γενικα η @Sandra Magic θελω να ρωτησω: Μπας και κανετε (η εχετε κανει σεξ) μαζι και οταν το κανετε της λες η σου λεει εκεινη "σκασε" και για αυτον τον λογο εχει μεινει αυτη η εκφραση ?