Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.641
Εσύ θα κάτσεις στο πρόσωπο τού εγώ θα πάρω πίπα...στοργικά με αγάπη όπως του αρέσει....Ψυχη μου όμορφη το εκτιμώ βαθύτατα.....έχεις πιπα μονοωρη δώρο ❤
Εσύ θα κάτσεις στο πρόσωπο τού εγώ θα πάρω πίπα...στοργικά με αγάπη όπως του αρέσει....Ψυχη μου όμορφη το εκτιμώ βαθύτατα.....έχεις πιπα μονοωρη δώρο ❤
Ψυχη μου όμορφη το εκτιμώ βαθύτατα.....έχεις πιπα μονοωρη δώρο ❤
Μπα σε καλο σας,με καυλωσατε,να παω να την παιξω θελετε εσεις τωρα μου φαινεται.Εσύ θα κάτσεις στο πρόσωπο τού εγώ θα πάρω πίπα...στοργικά με αγάπη όπως του αρέσει....
Σαν να μου ρθε μια έμπνευση έτσι ξαφνικά..Ψυχη μου όμορφη το εκτιμώ βαθύτατα.....έχεις πιπα μονοωρη δώρο ❤
Skase με τις παπαρολογιες σου
Σταματα,προσπαθησα πολυ για να στο γραψω αυτο.
χτες αλλα δε με πηρες χαμπαριΠότε με τράβηξες video ?
χτες αλλα δε με πηρες χαμπαρι
κατι ειδες εκεινη τη στιγμη και εμεινες αναυδος,με το που πας να βγαλεις τα γυαλια,τσακ πεταω κινητο και βιντεοΔεν βλέπω μακριά χωρίς γυαλιά.
Θα τον γνωρίσεις όταν σε κλείσουμε μαζίΓιάννης;
κατι ειδες εκεινη τη στιγμη και εμεινες αναυδος,με το που πας να βγαλεις τα γυαλια,τσακ πεταω κινητο και βιντεο
Έχουμε πάθει πλάκα μαζί σου!!!!!Θα τον γνωρίσεις όταν σε κλείσουμε μαζί
ναι και θα τραβαγα εσενα βιντεο. οχι δεν ηταν η σοφια και η γιολαντα,κατι αλλο εβλεπες.Μόλις πέρναγαν από μπροστά μου η @Sofia_Magic με την @Γιολάντα Magic γυμνόστηθες με τα στρινγκάκια τους ...
Πλάκα κάνεις εσύ ήσουνα?Μόλις πέρναγαν από μπροστά μου η @Sofia_Magic με την @Γιολάντα Magic γυμνόστηθες με τα στρινγκάκια τους ...
Τυχερέ...Μόλις πέρναγαν από μπροστά μου η @Sofia_Magic με την @Γιολάντα Magic γυμνόστηθες με τα στρινγκάκια τους ...
ναι και θα τραβαγα εσενα βιντεο. οχι δεν ηταν η σοφια και η γιολαντα,κατι αλλο εβλεπες.
Πλάκα κάνεις εσύ ήσουνα?
Σε είδα που μας κοίταξες και σου έκλεισα το μάτι όλο νάζι αν θυμάσαι...
Η Γιολαντα ζαλιστηκε μετα το ποιημα και δε ξερει τι λεει.Ντόκτορ Κρίς είδες που σου είπα ???
Η Γιολάντα μου έκλεινε το μάτι όσο εσύ κοίταζες την όμορφη χαίτη μου ...
Ας πρόσεχες ...
@Annapurna βρε συ λες ο σερ τζορ να πήγε με την αντιπολίτευση? Κάτι είδα στο BBC κάπως ανησυχησα ..