Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Αχχχχχχχχ❤❤❤❤Και δεν ήρθα και με άδεια χέρια να μη λέτε
Καλώς σας ήρθα λοιπόν
Αχχχχχχχχ❤❤❤❤Και δεν ήρθα και με άδεια χέρια να μη λέτε
Καλώς σας ήρθα λοιπόν
Αχ θα κάνεις και για άλλο λόγοΑχχχχχχχχ❤❤❤❤
Σταματα,προσπαθησα πολυ για να στο γραψω αυτο.Skase με τις παπαρολογιες σου
Το χειροκρότησα αλήθειαΜαζευτειτε θα απαγγειλω ενα ποιημα που εγραψα στη @Γιολάντα Magic
Το κύμα του πάθους,
αλάτι πάνω στα βυζιά της σιωπής
Ο ιδρώτας τρέχει στο κορμί
Τρωω μακαρόνια
Ήρθες με γνώση να μού διαβάζεις το φλιτζάνι....Και δεν ήρθα και με άδεια χέρια να μη λέτε
Καλώς σας ήρθα λοιπόν
και αυτό.. Απλά όσο το έχουμε ανάποδα να κάτσει ο καφές πρέπει να βρούμε κάτι να περάσει η ώρα χοχοΉρθες με γνώση να μού διαβάζεις το φλιτζάνι....
Ψυχη μου όμορφη το εκτιμώ βαθύτατα.....έχεις πιπα μονοωρη δώρο ❤Σταματα,προσπαθησα πολυ για να στο γραψω αυτο.
Εσύ θα κάτσεις στο πρόσωπο τού εγώ θα πάρω πίπα...στοργικά με αγάπη όπως του αρέσει....Ψυχη μου όμορφη το εκτιμώ βαθύτατα.....έχεις πιπα μονοωρη δώρο ❤
Ψυχη μου όμορφη το εκτιμώ βαθύτατα.....έχεις πιπα μονοωρη δώρο ❤
Μπα σε καλο σας,με καυλωσατε,να παω να την παιξω θελετε εσεις τωρα μου φαινεται.Εσύ θα κάτσεις στο πρόσωπο τού εγώ θα πάρω πίπα...στοργικά με αγάπη όπως του αρέσει....
Σαν να μου ρθε μια έμπνευση έτσι ξαφνικά..Ψυχη μου όμορφη το εκτιμώ βαθύτατα.....έχεις πιπα μονοωρη δώρο ❤
Skase με τις παπαρολογιες σου
Σταματα,προσπαθησα πολυ για να στο γραψω αυτο.
χτες αλλα δε με πηρες χαμπαριΠότε με τράβηξες video ?
χτες αλλα δε με πηρες χαμπαρι
κατι ειδες εκεινη τη στιγμη και εμεινες αναυδος,με το που πας να βγαλεις τα γυαλια,τσακ πεταω κινητο και βιντεοΔεν βλέπω μακριά χωρίς γυαλιά.
Θα τον γνωρίσεις όταν σε κλείσουμε μαζίΓιάννης;
κατι ειδες εκεινη τη στιγμη και εμεινες αναυδος,με το που πας να βγαλεις τα γυαλια,τσακ πεταω κινητο και βιντεο
Έχουμε πάθει πλάκα μαζί σου!!!!!Θα τον γνωρίσεις όταν σε κλείσουμε μαζί