tasouras21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.347
- Πόντοι
- 1.236
Βυζάρες και ρωγαραΈνα Γεια πέρασα να πω και φεύγω....Γεια ❤
Βυζάρες και ρωγαραΈνα Γεια πέρασα να πω και φεύγω....Γεια ❤
ΣΟΟΟΟΚΚΚ!!!! Μπράβο @Sandra Magic ...καταπληκτική πραγματικά και εσύ και ο φίλος!!! τρομερό πάθος, ωραίο σκηνικό και δε σου κρύβω...ανυπομονώ να κάνουμε τα ίδια... μακάρι να βγουν περισσότερες τέτοιες σκηνές πάθους και αλληλοσεβασμού και ηδονής και όχι πια αυτό τομοτίβο που έχει επικρατήσει στη βιομηχανία...
Πες ρε Κρις άδικο έχω?αχ τι ωραια σχολια καλοσυνης και εκθειασμου
Γιατί που πήγε?
Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη.
@Sandra Magic εμείς θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα ... πίτσα και παγωτό έχεις δοκιμάσει σε ραντεβού ???
ηταν πολλα τα μερσια και μου ηρθε εμετος,μη δινεις σημασια.Πες ρε Κρις άδικο έχω?
Δεν έχω μιλήσει ποτέ ξανά με το κορίτσι...ηταν πολλα τα μερσια και μου ηρθε εμετος,μη δινεις σημασια.
εχω κατι προηγουμενα με τη Χριστινα και βριζομαστε καμια φορα,το εγραψα για να την τσιγκλισω. δεν εισαι καιρο στο νημα και δε ξερεις,οριστε στα εξηγω να εχεις μια ιδεα. εσυ καλα κανεις και εισαι κυριος,ετσι πρεπει αλλωστε. μπραβο Γεωργιε.Δεν έχω μιλήσει ποτέ ξανά με το κορίτσι...
Ήταν η πρώτη επαφή...
Και ήμουν τζεντλεμαν ρε φίλε...
εχω κατι προηγουμενα με τη Χριστινα και βριζομαστε καμια φορα,το εγραψα για να την τσιγκλισω. δεν εισαι καιρο στο νημα και δε ξερεις,οριστε στα εξηγω να εχεις μια ιδεα. εσυ καλα κανεις και εισαι κυριος,ετσι πρεπει αλλωστε. μπραβο Γεωργιε.
Skaste oloi leme nteΣκάσε ρε
Σκάσε ρε
Θα το βουλωσετε ρε?Skaste oloi leme nte
Έτσι μιλάει?Σκάσε ρε
οχι,καλη ειναι. σε'μενα μιλαει ετσι μονο ή σε καποιον που θα της την πει χοντρα,σε'μενα παλι δηλαδη.Έτσι μιλάει?
Ωχ...
Έτσι μιλάει?
Ωχ...
Καλα μην υπερβαλλουμε κιολας.Μια σκέτη γλύκα είναι και πανέμορφη.
Καλα μην υπερβαλλουμε κιολας.
πες της οτι ειδα ταινια της και δε την επαιξαSkase re
Μου είπε να στο πω.
Δεν φταίω εγώ.
πες της οτι ειδα ταινια της και δε την επαιξα
ωωωω τι της ειπα φιλεεεε
Είμαστε στην ίδια παράταξη!Εγώ ούτε την είδα ούτε την παίζω.
Προτιμώ να γαμάω.
πριν τη προπονηση θελει ζεσταμαΕγώ ούτε την είδα ούτε την παίζω.
Προτιμώ να γαμάω.
πριν τη προπονηση θελει ζεσταμα