Εγώ έχω ένα σοβαρό παράπονο να κάνω. Γενικά είμαι άνθρωπος που όταν έχω πολλές επιλογές μπερδεύομαι και κολλάω. Και εδώ είναι τέτοια η μουναροσύνη που πραγματικά προσπαθώ να αποφασίσω με ποια κοπέλα να ξεκινήσω το μαγικό ταξίδι και όλο αλλάζω γνώμη γαμώ τις κωλάρες σας και τις βυζάρες σας και την καβλερή προστυχιά που βγάζετε εδώ στα μηνύματα. Παρασκευή ήθελα
@taylor.magic , τι παιδί είναι αυτό, παναγία μου. Και τι γλύκα… Σάββατο λέω
@Γιολάντα Magic . Γυναικάρα και το μυαλό της φαίνεται πως σε κόβει με τη μία και σε πάει όπου θες. Μετά το ξανασκέφτομαι, βλέπω βιντεάκι από
@Sofia_Magic που βγάζει τη γλώσσα και γλύφει το βυζί της και λέω πωωω θα με λιώσει αυτή, έκλεισε, Σοφία. Σκάει μετά η
@ariana.magic που έχει πέρα από τέλεια φάτσα και την αδιανόητη αυτή κωλάρα, πλάκα και οκ, με αυτό έχω τρελό κόλλημα, αν γελάσω θα το ευχαριστηθώ πιο πολύ το γαμήσι και λέω αυτό είναι, Αριάνα. Και οι άλλες εν τω μεταξύ κοριτσάρες. Και δεν είμαι ούτε ελεύθερος ούτε πλούσιος να πω χέστηκα, θα τις πάρω όλες μέσα σε πέντε μέρες να ξεκαβλώσω να μην έχω μετά διλήμματα. Τέλοσπάντων, ζημιά ρε μάγε, χαλάρωσε κι εσύ με αυτη τη μουνοκαταιγίδα που μας έχεις ρίξει…