ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
ρε αγαπη που σε βρισκει κανεις και με ποσα?15 μισό
Από κωλο εννοώ
Μουνι στα 17 πρώτη φορά
ρε αγαπη που σε βρισκει κανεις και με ποσα?15 μισό
Από κωλο εννοώ
Μουνι στα 17 πρώτη φορά
Πολυ ωραιο στησιμο βανεσα.για καρφωμα.Καλησπέρα μωρακια…Εγώ ξεκινησα νωρίς.. Έχει πολλή ζέστη σήμερα…Ωστόσο θα είμαι διαθεσιμη μέχρι αργα
Σοβαρά;
Καλα γιατί είχα την εντύπωση πως είχαμε βρεθεί;
Πω πω δεν έχω ιδέα ποιος είναι ποιος εδώ μέσα
Τότε με το δημοψήφισμα πριν 7 χρόνια και μεις τη χάσαμε...Ατύχησες
Την έχασα πριν 7 χρόνια…
Τότε με το δημοψήφισμα πριν 7 χρόνια και μεις τη χάσαμε...
Με capital controls και λοιπά..
Γιολ, όταν σε καλέσω, σύντομα, στην γιάφκα όπου θα συνεργαστούμε εσύ, εγώ και η Σόφι, θέλω διακριτικότηταΠουυυυυ?
Αν είμαι κοντά θ έρθω να πω ένα γεια ❤
Εννοειται.....όταν βρεθούμε στεολε μ πμ να εχω βάλει.κενο Μετά γτ θέλω ν κάτσουμε λίγο να τα πούμε ❤Γιολ, όταν σε καλέσω, σύντομα, στην γιάφκα όπου θα συνεργαστούμε εσύ, εγώ και η Σόφι, θέλω διακριτικότητα
Εσυ ειδικα ξερεις πουΠουυυυυ?
Αν είμαι κοντά θ έρθω να πω ένα γεια ❤
Γαμωτο τωρα φεύγω από εδώ....Εσυ ειδικα ξερεις που
Να σε βοηθησω εγω...η @Sofia_Magic ειναι αγρια στο κρεβατι και οχι ερωτιαρα?
χμ,κατσε να το σκεφτω...
Κλαιω με τις αναλύσεις σου κάθε φορά ❤Να σε βοηθησω εγω...
Εαν καποιος συναντησε την @Sofia_Magic και πει οτι δεν ηταν αγρια στο κρεβατι τοτε περα απο το οτι απλα θα γελαμε με αυτο το αστειο... το ερωτημα ειναι το εξης: Συναντησε οντως αυτος ο ανθρωπος την @Sofia_Magic η την μπερδευει με καποια αλλη ξανθια που συναντησε?
Το συγκεκριμενο δεν ηταν αναλυση.. ηταν διαπιστωσηΚλαιω με τις αναλύσεις σου κάθε φορά ❤
Πωπω δαχτυλάκια για πολλααα…@lagonisian σαρεσουν,? εχω καο μικρό ποδαράκι 37 φοράω
.
Κωλαράκι στο πρόγραμμα δεν γράφει...η σφήνα μια χαρά είναι μέσα στο κωλαράκι σου όμως..Κάτι μικρό για την καύλα.... Από Παρασκευή πάλι μαζί μωράκια μου
Η σφήνα είναι άπειρα μικρή ,για το εφέ , άλλο αυτό και άλλο ολόκληρο καυλι. Όταν δεις βίντεο με καυλι στον κώλο, ζητά μου τον λόγο και εγώ γονατιστή θα ζητήσω την συγχώρεση σουΚωλαράκι στο πρόγραμμα δεν γράφει...η σφήνα μια χαρά είναι μέσα στο κωλαράκι σου όμως..
Δεν σου ζήτησα να απολογηθείς...δικό σου είναι το κωλαράκι ότι θέλεις το κάνεις!Μονό και μόνο για την ευγένεια σου τα σέβη μου!Η σφήνα είναι άπειρα μικρή ,για το εφέ , άλλο αυτό και άλλο ολόκληρο καυλι. Όταν δεις βίντεο με καυλι στον κώλο, ζητά μου τον λόγο και εγώ γονατιστή θα ζητήσω την συγχώρεση σου