Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.639
Δαγκώνει? Αυτό πού λένε όποιος γαβγίζει δεν δαγκώνει υσχει?Γαβγίζει ... γαβ γαβ ...
Δαγκώνει? Αυτό πού λένε όποιος γαβγίζει δεν δαγκώνει υσχει?Γαβγίζει ... γαβ γαβ ...
Ναι ναι οφκορς...
Στο έχω ξαναπεί, σε παντρεύομαι εγώ και δεν κάνω πλάκα!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μαλώνουν! Εγώ πάντως λέω δίπλα στην καρτέλα να γράψει ( ΑΝΎΠΑΝΤΡΗ )μία ιδέα ριχνω..❤
Το μυαλό μου σκέφτηκε ότι μαγειρεύεις καλά...Στο έχω ξαναπεί, σε παντρεύομαι εγώ και δεν κάνω πλάκα!!!
Θα φας καλά...είμαι εκπληκτικός μάγειρας, μην πάει αλλού το μυαλό σου!!!
Είσαι από τις πιο τυχερές γυναίκες στον κόσμο, έχεις κάνει το χόμπι σου επάγγελμα!!!Καλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...
Κάποιος πέρασε πολύ καλά!!!Τέλος η Που@@ για σήμερα..
Από Δευτέρα τώρα! Καλό Σαββατοκύριακο ❤
Το ερωτημα ειναι ποια φαγητα σου αρεσει σε εσενα να τρως περισσοτερο?Το μυαλό μου σκέφτηκε ότι μαγειρεύεις καλά...
Εγώ τι να κάνω πάνω σου;;Να ασελγησεις πάνω μου...
Τι χειλαρες είναι αυτές!!!Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Λουκάνικο χωριάτικο άλλα κάι το αγγούρι δροσιστικό ...Το ερωτημα ειναι ποια φαγητα σου αρεσει σε εσενα να τρως περισσοτερο?
α) τα γλυκα (π.χ. Μπανανες)
β)τα πικαντικα (π.χ. Λουκανικα)
γ)τα αλμυρα (π.χ. Αγγουρια)
δ) Τα παντα
Εαν ειναι να γινει καποιος απο εμας ο εκλεκτος της καρδιας σου τι να σου δωσει να φας ωστε να σε κερδισει?
Κάθε μέρα την ίδια ώρα ξεκινάς;;;Καλησπέρα μωράκια... διαθέσιμη από τις 17:00
Το ξέρω ότι δεν έχεις 《βρώμικο》 μυαλό!!!Το μυαλό μου σκέφτηκε ότι μαγειρεύεις καλά...
Εσυ έχεις κάνει ήδη πολλάΕγώ τι να κάνω πάνω σου;;
Η επιθυμια σας κυρια @Sofia_Magic θα πραγματοποιηθει στην επομενη μας συναντηση... Να ειστε σιγουρη οτι θα μεινετε ικανοποιημενη απο το μενου και θα γλυφετε... τα δαχτυλα σαςΛουκάνικο χωριάτικο άλλα κάι το αγγούρι δροσιστικό ...
Το ξέρω ότι δεν έχεις 《βρώμικο》 μυαλό!!!
Κάθε μέρα την ίδια ώρα ξεκινάς;;;
Τι χειλαρες είναι αυτές!!!
Τι χειλαρες είναι αυτές!!!
Κάποιος πέρασε πολύ καλά!!!
Είσαι από τις πιο τυχερές γυναίκες στον κόσμο, έχεις κάνει το χόμπι σου επάγγελμα!!!
Στο έχω ξαναπεί, σε παντρεύομαι εγώ και δεν κάνω πλάκα!!!
Θα φας καλά...είμαι εκπληκτικός μάγειρας, μην πάει αλλού το μυαλό σου!!!
Ένα ποστ το έχεις βάλει δύο φορές!!!Αντε Σοφάκι σου φεξε πάλι.
Καιρός ήταν να χαμογελάσω και εγώ...Αντε Σοφάκι σου φεξε πάλι.