Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
@Γιολάντα Magic σε ζητάνε...και θα σε πάρω θάλασσα, και θα σε πάρω (σκέτο), και θα σε πάρω γενικώς με παπά κ με ...κουμπάρα!!
@Γιολάντα Magic σε ζητάνε...και θα σε πάρω θάλασσα, και θα σε πάρω (σκέτο), και θα σε πάρω γενικώς με παπά κ με ...κουμπάρα!!
Έλα να σε φιλοξενήσω σπίτι μου Σοφάρα μου!Ανοίγεις την πόρτα και βγαίνεις παραλία!
και θα σε πάρω θάλασσα, και θα σε πάρω (σκέτο), και θα σε πάρω γενικώς με παπά κ με ...κουμπάρα!!
Nαι παρακαλώ με ζητήσατε?@Γιολάντα Magic σε ζητάνε...
Ξέρουν ότι θα την φέρω εγώ....Τη Γιολαντα κανείς ρε γάιδαροι;
Χωράει και η @Γιολάντα Magic εννοείται...πάνε πακέτο αυτές!Τη Γιολαντα κανείς ρε γάιδαροι;
@Γιολάντα Magic σε ζητάνε...
Τη Γιολαντα κανείς ρε γάιδαροι;
ασ'την...δεν μου μιλάει!Ξέρουν ότι θα την φέρω εγώ....
Εγώ την φέρνω...Αυτή με καλεί στην παρέα της..ασ'την...δεν μου μιλάει!
εχει τον ρόλο της και βασίζομαι στην @Sofia_Magic οπότε ....όλα καλά !
Σου μιλάω πάντως να ξέρεις δεν σου κρατάω μουτράκια...απλα δεν ήθελα να χαλάσω τπ ειδύλλιο με τη φίλη μουασ'την...δεν μου μιλάει!
εχει τον ρόλο της και βασίζομαι στην @Sofia_Magic οπότε ....όλα καλά !
Η μαζί η τίποτα.....Σου μιλάω πάντως να ξέρεις δεν σου κρατάω μουτράκια...απλα δεν ήθελα να χαλάσω τπ ειδύλλιο με τη φίλη μου
Η μαζί σου ή τέλος ❤Η μαζί η τίποτα.....
Και στην Λαρααααα της ΓιολάνταΤι γίνεται πάλι? Στης Σοφίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια?
εγώ δεν κάθομαι φρόνιμα?????Εγώ την φέρνω...Αυτή με καλεί στην παρέα της..
Πότε πίσω από την πλάτη...οπότε αν δεν κάθεσαι φρόνιμα...λογικό να μην σού μιλάει..
Θα ξεκανετε τον αντρικό πληθυσμό οι δύο σας...Και στην Λαρααααα της Γιολάντα
Καλό παιδί αλλά ανώμαλη....εγώ δεν κάθομαι φρόνιμα?????
Υπάρχει καλύτερο "παιδί" (γεροντοπαλίκαρο αλλά λέμε τώρα...) από μένα?
ΕΓώ απλά θέλω να...γνωρίσω καλύτερα την κουμπάρα! Να μην ξέρω ποια θα με στεφανώσει? Ποια θα μπει σπίτι μου? Τι άνθρωπος είναι? Πόσο ανώμαλη????
αυτό δεν θέλουμε?Καλό παιδί αλλά ανώμαλη....
Δεν τα λες καλά.. καλό παιδί ΚΑΙ ανώμαλη...Καλό παιδί αλλά ανώμαλη....
σωστός!Δεν τα λες καλά.. καλό παιδί ΚΑΙ ανώμαλη...
Δεν μου λες κούκλα μου. Τον κωλο αυτό τον έχεις καταχωρήσει σαν εμπορικό σήμα? Σαν λογότυπο έστω?Καλησπέρα μωράκια
Αύριο επιστρέφω από Τρίτη ξανα μαζί