Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.202
Πού πήγα??EΣΥ ΕΦΥΓΕΣ!
Πού πήγα??EΣΥ ΕΦΥΓΕΣ!
@Sofia_Magic η Γιολάντα δεν σε αλλάζει...δες pm ..μου το ξεκοψεΜπουτάρες
Το ξέρω ότι δεν με αλλάζει...@Sofia_Magic η Γιολάντα δεν σε αλλάζει...δες pm ..μου το ξεκοψε
αποδέχτηκες άλλες προτάσεις (προς μεγάλη μου έκπληξη) και δεν ενημέρωσες ότι είσαι λογοδοσμένη!Πού πήγα??
Δεν μου έγινε καμία πρόταση...Μόνο φλερτ...αποδέχτηκες άλλες προτάσεις (προς μεγάλη μου έκπληξη) και δεν ενημέρωσες ότι είσαι λογοδοσμένη!
έλαααααα........μην με κάνεις να γυρίσω πίσω 10-20 σελίδες και να ψάχνω!Δεν μου έγινε καμία πρόταση...Μόνο φλερτ...
Εσύ ξέρεις... συνέχισε να φλερταρεις την πρώην κουμπάρα..έλαααααα........μην με κάνεις να γυρίσω πίσω 10-20 σελίδες και να ψάχνω!
Εσύ ξέρεις... συνέχισε να φλερταρεις την πρώην κουμπάρα..
Χιούμορ βαβγ ❤
Δε θες να ξέρεις... Θα χάσεις πάσα ιδέα για μενα και αντε μετα να σε πείσω για συνάντησηΛαγονισιαν μου τι κάνεις? ❤
Ναι υπήρξε ένας αξιόλογος νέος.. Ήταν καλό παιδί εδώ μέσα, ευχάριστο μέλος.. Ειλικρινά νόμιζε πως θα ανταπεξέλθει..Εχει δοκιμασει κανεις εδω Αριανα + Τειλορ?
Τώρα εμένα που μου έπεσε το μάτι στα χείλη σου αμέσως τι να μου πεις....Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Πολύ ωραίο το χρωματάκι..Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Εσύ ανεβάζεις την θερμοκρασία. Ακόμα και τον χειμώνα. Γύρω γύρω παγωνιά, εκεί που γαμιέσαι καύσωνας !!!Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Για ξέσκισμα μέχρι τελικής πτώσεως.Καλησπέρα αγαπούλες μου τι κάνετε?
Διαθέσιμη από 18:00 υπάρχουν λίγες διαθεσιμότητες το απογευματάκι ❤
Κ λίγο κάτω σύστημα..να ζεσταθούμε κ εμείς...Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
και αυτος που θα σε δει ετσι bonus θα παρει!Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤