Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.844
- Πόντοι
- 6.246
Ναι υπήρξε ένας αξιόλογος νέος.. Ήταν καλό παιδί εδώ μέσα, ευχάριστο μέλος.. Ειλικρινά νόμιζε πως θα ανταπεξέλθει..Εχει δοκιμασει κανεις εδω Αριανα + Τειλορ?
Ναι υπήρξε ένας αξιόλογος νέος.. Ήταν καλό παιδί εδώ μέσα, ευχάριστο μέλος.. Ειλικρινά νόμιζε πως θα ανταπεξέλθει..Εχει δοκιμασει κανεις εδω Αριανα + Τειλορ?
Τώρα εμένα που μου έπεσε το μάτι στα χείλη σου αμέσως τι να μου πεις....Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Πολύ ωραίο το χρωματάκι..Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Εσύ ανεβάζεις την θερμοκρασία. Ακόμα και τον χειμώνα. Γύρω γύρω παγωνιά, εκεί που γαμιέσαι καύσωνας !!!Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Για ξέσκισμα μέχρι τελικής πτώσεως.Καλησπέρα αγαπούλες μου τι κάνετε?
Διαθέσιμη από 18:00 υπάρχουν λίγες διαθεσιμότητες το απογευματάκι ❤
Κ λίγο κάτω σύστημα..να ζεσταθούμε κ εμείς...Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
και αυτος που θα σε δει ετσι bonus θα παρει!Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Εγώ πάντως για bonus θα σου έδινα το μουνακι σου στο χέρι και τα φλοκια μου στο προσωπάκι σουΛογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Πειράζει που θέλω να σου φάω τα πατουσακια;;;Καλησπέρα αγαπούλες μου τι κάνετε?
Διαθέσιμη από 18:00 υπάρχουν λίγες διαθεσιμότητες το απογευματάκι ❤
@Sofia_Magic μου λείπεις ❤
Ναι ...Μόνο η Σοφία σου έλειψε;
Ναι ...
Εγώ πιστεύω ότι σου έλλειψε και μια ξεγυρισμένη αφισοκόλλησηΝαι ...
Όχι με 40 βαθμούς ταλαιπωρίαΕγώ πιστεύω ότι σου έλλειψε και μια ξεγυρισμένη αφισοκόλληση
Χθες με ρώτησαν αν έχουμε σχέση.... λογικό να ρωτάνε με αυτά πού γράφεις....κάπου όπα Γιολ ...χάνω υποψήφιους γαμπρούς...@Sofia_Magic μου λείπεις ❤
Σοφάκι κάνε μου νεύμα και θα σου βρω τρεις τέσσερις να διαλέξεις τον καλύτεροΧθες με ρώτησαν αν έχουμε σχέση.... λογικό να ρωτάνε με αυτά πού γράφεις....κάπου όπα Γιολ ...χάνω υποψήφιους γαμπρούς...
ΚλαιωΧθες με ρώτησαν αν έχουμε σχέση.... λογικό να ρωτάνε με αυτά πού γράφεις....κάπου όπα Γιολ ...χάνω υποψήφιους γαμπρούς...
Κάνε μου εσύ αν θες την Γιολάντα...Σοφάκι κάνε μου νεύμα και θα σου βρω τρεις τέσσερις να διαλέξεις τον καλύτερο