panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
Είμαι Ιταλία τώρα ασχολούμαι με τη ναυτιλίαΈτσι δώσε πονο και πες μας τις εντυπώσεις σου. Εξωτερικό τι κάνεις?
Είμαι Ιταλία τώρα ασχολούμαι με τη ναυτιλίαΈτσι δώσε πονο και πες μας τις εντυπώσεις σου. Εξωτερικό τι κάνεις?
Γιατί όχι;Έχεις μπει ορεξάτη στο φόρουμ!
Μην μπούμε έτσι φορτσάτοι κι εμείς σε σένα
Σς περιμένουμε .με ....ανοιχτές.....αγκάλεςΑνυπομονώ να γυρίσω Ελλάδα να δοκιμάσω κάνα μωρό του γραφείου
Γλείψιμο, δαχτυλακια και πουτσα δυνατή!!!Καληνύχτα όνειρα γλυκα. ....
Το δουλεύεις καλά το εργαλείο!!!Μήνυμα ελήφθη @hornyasfuck
Απορώ πως κρατιοταν ο τύπος που σε τραβούσε βίντεο. Με τέτοια γυναίκα δεν είναι να τραβάς βίντεο αλλά να κάνεις σεξ χωρίς διακοπή!!!Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
Το κωλαρακο σου τον δίνεις στην μάχη;;;Καλησπέρα διαμάντια μου!
Παρασκευή ξεκινάω 4:30
Ελπίζω να έχετε ένα όμορφο απόγευμα με good vibes
Είμαι Ιταλία τώρα ασχολούμαι με τη ναυτιλία
Φίλε το ίδιο σκέφτηκα και εγώΑπορώ πως κρατιοταν ο τύπος που σε τραβούσε βίντεο. Με τέτοια γυναίκα δεν είναι να τραβάς βίντεο αλλά να κάνεις σεξ χωρίς διακοπή!!!
Υ.Γ. Οι βυζάρες σου είναι χάρμα οφθαλμών!!!
ΟΧΙ (δυστυχεστατα) φιλεΤο κωλαρακο σου τον δίνεις στην μάχη;;;
Αυτό περιμέναμε για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας. Καλή σου μέρα ΘΕΑ!!!Αγάπες μου σήμερα διαθέσιμη από της 4 ! Φιλιά πολλά και παντού...❤
Καλή σου μέρα και σε σένα μωρό μου, μόνο με θετικά γεγονότα ❤Αυτό περιμέναμε για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας. Καλή σου μέρα ΘΕΑ!!!
Καλή σου μέρα και σε σένα μωρό μου, μόνο με θετικά γεγονότα ❤
Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια! Να σε καλά! Δεν χρειάζεται εδώ κακία..Μόνο την διάθεση χαλάει... φιλιά και να μού κάνεις πάντα καρδούλες ❤Καλή μέρα κούκλα! Μ'ἀρέσει ἡ πειθαρχία σου καί ἡ εὐγένειά σου: δέν ξεφεύγεις ποτέ καί δέν προσβάλλεις καί δέ βρίζεις κανένα. Πάντα σωστή!