hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.651
- Πόντοι
- 12.896
Χαχαχαχαχαχα κατά πανό μου να έρθεις...ΩΩΩΩΩ ΝΑ ΣΟΥΥΥΥΥ.....α ρε Σοφάκι....μεσημεριάτικο θα μας κάνεις να τρέχουμε σαν καυλωμένες καμήλες στην έρημο
Χαχαχαχαχαχα κατά πανό μου να έρθεις...γ
θα πάρω φόρα και θα στουκάρω με 100 πάνω σουΧαχαχαχαχαχα κατά πανό μου να έρθεις...
Ξέρω με τι ταχύτητες λειτουργείς...εγκρίνω ❤θα πάρω φόρα και θα στουκάρω με 100 πάνω σου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΕύχομαι να έχει παράθυρο
Αλλά να μην είναι ψηλά
Να πηδήξω έστω αυτό
ωχ ρε πουστη μου,τι πουτανακι εισαι εσυ παιδι μου?ωχχχχχχχχχχχχχχχχχΔιαθεσιμη από 7
Αχ αυτές οι ταχύτητες...... με υο που το είδα κάτι μου έκανε....Ξέρω με τι ταχύτητες λειτουργείς...εγκρίνω ❤
μόνο όσο με αφήνει ο "κινητήρας"...και είσαι ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος "κινητήρας"Ξέρω με τι ταχύτητες λειτουργείς...εγκρίνω ❤
ελάτε να κάνουμε έναν αγώνα f1...Αχ αυτές οι ταχύτητες...... με υο που το είδα κάτι μου έκανε....
Καλώς το κορίτσι μας…Αχ αυτές οι ταχύτητες...... με υο που το είδα κάτι μου έκανε....
Ομιλούμε πάντα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κορασίδας, τα οποία είναι από κάποιο άλλο μακρινό σύμπαν και έφτασαν στη γη με μορφή χρυσόσκονηςΔεν εννοείς κωλοφατσα φαντάζομαι?? Μην το παρεξηγήσει κάποιος...
Γειά σου λατρεία μου ❤Καλώς το κορίτσι μας…
Είναι αυτό που λέμε...διαστημικός κωλος...Ομιλούμε πάντα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κορασίδας, τα οποία είναι από κάποιο άλλο μακρινό σύμπαν και έφτασαν στη γη με μορφή χρυσόσκονης
Τελεια κάνω σέρβις κ έρχομαιμόνο όσο με αφήνει ο "κινητήρας"...και είσαι ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος "κινητήρας"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελάτε να κάνουμε έναν αγώνα f1...
Έρχομαι ειρηνικά από τον πλανήτη που έχει μόνο κωλαρες και ωραία πιπίνιαΟμιλούμε πάντα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κορασίδας, τα οποία είναι από κάποιο άλλο μακρινό σύμπαν και έφτασαν στη γη με μορφή χρυσόσκονης
Εκεί θα ήθελα να πάω ένα ταξίδι...Σε αυτόν το πλανήτη...Ερχομαι ειρηνικά από τον πλανήτη που έχει μόνο κωλαρες και ωραία πιπίνια
Ανάβεις φωτιές..Ανάβεις κι'ολα τα καις ❤Παλι χωρις μαδομουνι εδω μεσα. Τι κανατε στις κοπελες ρε αλητες?
Δεν έχω δει τα προσωπάκια όλων των κοριτσιών, ο κωλος της είναι διαστημικοτατος, αλλά το σύνολο είναι τόσο καλό που ίσως η κοπελα να μην υπάρχει και να είναι ένα ολόγραμμαΕίναι αυτό που λέμε...διαστημικός κωλος...
Love from out of space δηλαδή που λένε και στο χωριό μουΈρχομαι ειρηνικά από τον πλανήτη που έχει μόνο κωλαρες και ωραία πιπίνια
Φεύγω μετανάστης μάνα αντίοΈρχομαι ειρηνικά από τον πλανήτη που έχει μόνο κωλαρες και ωραία πιπίνια