Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Είμαι άλογο είμαι άλογο άλογο είμαι άλογο άλογο είμαι άλογοΣκάσε κι εσυ.
Είμαι άλογο είμαι άλογο άλογο είμαι άλογο άλογο είμαι άλογοΣκάσε κι εσυ.
Παιξε την αρχοντομουνα σου μωρο και ασε τους αλλους να μαλωνουν.Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
Tranquilo como camilloΚαλησπέρα μωράκια
Πως είστε;
Εγώ σήμερα έκατσα λίγο παραπάνω στον ηλιο κ έχω καεί
Αύριο και πάλι μαζί
Besitos a todos
Well deserved!Καλησπέρα μωράκια
Πως είστε;
Αύριο και πάλι μαζί
Besitos a todos
Ο κωλος αυτός είναι εθνικό κειμήλιο. Δεν ανήκει μόνο σε σένα. Σε παρακαλώ πολύ να μας τον προσέχεις.Καλησπέρα μωράκια
Πως είστε;
Αύριο και πάλι μαζί
Besitos a todos
Καλησπέρα μωράκια
Πως είστε;
Αύριο και πάλι μαζί
Besitos a t τι κωλαρα εχεις εσυ παιδακι μου?φτου φτου.
Εχει κυρηχθει προστατευομενο ειδος!!Ο κωλος αυτός είναι εθνικό κειμήλιο. Δεν ανήκει μόνο σε σένα. Σε παρακαλώ πολύ να μας τον προσέχεις.
Ακριβώς. Μετά την καρέτα - καρέτα η κωλαρα - κωλαρα...Εχει κυρηχθει προστατευομενο ειδος!!
there is only one geroΓερο, ούτε για την μασέλα σου δεν είναι…
ρε φιλε μας εχεις μπουχτισει με τις βλακειες που γραφεις για την Βανεσα.Νομίζω ότι αυυτό που πρέπει να γίνει είναι να φάει ένα εμπάργκο η Βανέσα , να καταλάβει κάποια πράγματα όσο αφορά το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε συναδέλφους και μη για να στρώσει. Απ'ότι φαίνεται είναι ένα παρμένο κοριτσάκι της νέας γεννιάς που έχει σαν είδωλο τους τράπερ της επποχής μας και νομίζει ότι όλα είναι λεφτά , ναρκωτικά ,πουτάνες και σεξ. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αγοράζονται και εσύ τα αγνοείς απ'ότι φαίνεται. Δυστυχώς για σένα είναι πολλά που σου λείπουν . Όταν θα τα καταλάβεις σε λίγα χρόνια θα είναι αργά, όσα λεφτά και να έχεις βγάλεις από το βιζιτιλίκι αν και δεν θα είναι πολλά γιατί σε λίγο καιρό θα είσαι στην αφάνεια....
θες να χωρισουμε οριστικα και αμετακλητα ετσι;Δεν του έχω δώσει όνομα ουτε θέλω γιατί προτιμώ τα ζωντανά
Αλλα.με τη @Sofia_Magic το στραπον της που έχουμε στα λεαβιακα το ονομάσαμε "rough*
@roughfucker σς αγαπάμε ❤
Εντάξει, τελειώσαμε όλοι νομίζω...Λοιπόν μίλησα με τη @Sofia_Magic και με ηρεμησε και με φρόντισε όπως πάντα ❤
Και μετά έβαλα τον δονητή στη κλειτοριδα να χυσω και εκεί είναι που ηρέμησα εντελώς εξάλλου το ναρκωτικό μου είναι να έρχομαι σε οργασμό ❤
Αγαπη μ όμορφη εσυ ❤Εντάξει, τελειώσαμε όλοι νομίζω...
Καλα δεν προσφέρθηκε κανείς να σου βάλει λίγο αντηλιακό;;Καλησπέρα μωράκια
Πως είστε;
Αύριο και πάλι μαζί
Besitos a todos
Πιστεύω να ήπιες και κάνα mojitoΚαλησπέρα μωράκια
Πως είστε;
Αύριο και πάλι μαζί
Besitos a todos
Χαχαχα νομίζω η σχέση μου με τπν @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... πήγε ένα βήμα παρακάτω ❤θες να χωρισουμε οριστικα και αμετακλητα ετσι;
Την επόμενη φορά, μωρό μου, φώναξέ με να βάλω αντηλιακό στην κωλάρα σουΚαλησπέρα μωράκια
Πως είστε;
Αύριο και πάλι μαζί
Besitos a todos
εχουμε κατι τετοια αλλα πιο μεγαλα σε μεγεθος στην οικοδομη,να σε παρω μαζι μου στην οικοδομη και γενικα να σε παρω εκει μεταφορικα και κυριολεκτικαΛοιπόν μίλησα με τη @Sofia_Magic και με ηρεμησε και με φρόντισε όπως πάντα ❤
Και μετά έβαλα τον δονητή στη κλειτοριδα να χυσω και εκεί είναι που ηρέμησα εντελώς εξάλλου το ναρκωτικό μου είναι να έρχομαι σε οργασμό ❤
ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... ειναι μακρυα θεσσαλονικη και σε δει μεχρι να πιει χαλαρα το φραππε του(αντε το μπερμπον του) θα εχει περασει η μια ωρα και δεν θα εχει γαμησειΧαχαχα νομίζω η σχέση μου με τπν @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... πήγε ένα βήμα παρακάτω ❤