hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Ἀπ'τίς 17:00 χθές τό ἀπόγευμα 10 σελίδες σχεδόν.... ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!!
Τελευταία τροποποίηση:
ολα τα ωραια εχετε εσεις οι γυναικες ρε φιλε. κατι με γλωσσα που να ρουφαει υπαρχει?Έχει δόνηση και ρουφάει την κλειτορίδα.....
Μπήκες δυνατά στο παιχνίδι...εύγε!Αχχχ ζεστάθηκα.....
Η δυσφημιση ειναι η καλιτερη διαφημιση Γιολαντα μου!!! Απ'οτι φαινεται καποιες εχουν καβαλησει το καλαμι, εκτος των αλλων που εχουν καβαλησει...Σπυ ζήτησα να μου κάνεις ποτέ διαφήμιση,?
Πότε ακριβώς μου έκανες
Δυσφήμιση ναι διαφήμιση Όχι.
Σταματα ναλ ες ψέματα γιατί όλα.εχουν τα όρια τους αν και για σένα είναι άγνωστη λέξη....
@Sandra Magic ακου λοιπον πως εχουν τα πραγματα γιατι μαλλον ζεις στο συννεφακι σου.... Εισαι ενα κοριτσακι φαντασμενο ,που τυχαινει να εισαι πανεμορφη και το εκμεταλευεσαι (οπως πολλες αλλες κοπελες) αλλα με τον λαθος τροπο. Παραμυθιαζεις τον ευατο σου και τους γυρω σου οτι εισαι δηθεν ηθοποιος(εχεις βγει κ τα εχεις πει δημοσια-πηγες σε ενα cast του gntm καποτε για να γινεις γνωστη-δηθεν μοντελο- και εφαγες πορτα) , στη συνεχεια δηθεν επαιξες στο θεατρο σε μια παρασταση τον κομπαρσο και αυτο παρουσιαστηκες ηθοποιος-του κωλου- δεν ειχες τα @@@@ να πεις βεβαια στη συνεντευξη σου οτι εισαι και πουτανα( κατα τα αλλα εισαι μαγκακι και δεν ντρεπεσαι για την δουλεια σου), εν συνεχεια εξαφανηστικες κ επαιξες σε μια τσοντα με τον γκομενο σου και ξανα γυρισες στο βιζιτιλικι με 200ευρω την ωρα. Εν κατακλειδι, εισαι απλα μια ωραια βιζιτα, τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Δεν εισαι ουτε Αριανα, ουτε Αλεξια ουτε Ναταλι απο το athens. Οποτε ξε καβαλα λιγο, μαθε να μιλας και να συμπεριφερεσαι για οταν φυγει η μπογια του Νικ σου, δεν θα παιζεις ουτε σε τσοντες και θα ξαναγυρισεις εκει που ησουν πριν 2 χρονια. Στα 150ευρω την ωρα (και πολλα ειναι) και επειδη εχουμε βραθει πριν 2 χρονια εχω να σου πω οτι δεν εισαι κ κατι φοβερο στο σεξ.Μωρή ηλίθια, εσυ μου έγραψες δεν σου έγραψα εγω! Χαζή είσαι; ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΞΥΠΝΑΑΑΑ δεν ασχολήθηκα καν μαζί σου, σε έναν άνθρωπο απάντησα σε μια ερώτηση που μου έκανε. Δεν πας καλά έχεις χαζέψει εσυ.
πανεμορφη!!!!!!!Από Τετάρτη διαθέσιμη 18:45 μέχρι αργά μωράκια μου....
πανεμορφη ελπιζω να σε δω σύντομαΚαλημέρα όλη μερα αγάπες μου Πρωινή πρωινή
Ναι αμεπανεμορφη ελπιζω να σε δω σύντομα
Υπέροχο νύχιΚαλημερουδια αγάπες
Σήμερα από 16:00 διαθέσιμη.....
και θα είναι η πρώτη φορα!!!!Ναι αμε
Τότε θα πρέπει να τα πούμε λίγο πρώτα, στείλε μου μήνυμα και θα απαντήσω αργότερα στο κενό μου γιατί είμαι δουλειάκαι θα είναι η πρώτη φορα!!!!
Το δρομοκαιτειο βρίσκεται στην ιερά οδό στο Χαϊδάρι ...Υπέροχο νύχι
Το ξέρω, από εκεί έρχομαιΤο δρομοκαιτειο βρίσκεται στην ιερά οδό στο Χαϊδάρι ...
Τι καινούργια δυναμική μεταγραφή είσαι εσύ ρε μωρο....Ρε καθηστε να πιουμε μια γουλια καφε πρωτα νωρις ξεκινησαμε σημερα χαχα
Τι καινούργια δυναμική μεταγραφή είσαι εσύ ρε μωρο....
Στο νημα.....επειδή τον παρατηρώ τελευταία.....Εἶναι γυναῖκα καί τὸν λές μεταγραφή (μεταγραφή στό γραφεῖο);
άλλη μια πανεμορφηΠου είσαι @Sofia_Magic ?.