Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Βγάλε τα αυτά από πάνω σου αφού πιέζεσαιΚαλησπέρα απ την όμορφη Λευκάδα..Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω..
Και Γιολάντα! Μάλλον σταμάτησαν.. τα ματιασανε τα κορίτσιαΞέρει κανείς κάτι σχετικό με τη Σοφία;; Σταμάτησε ή είναι σε διακοπές;
Οντως?? Και η Γιολαντα!!??Και Γιολάντα! Μάλλον σταμάτησαν.. τα ματιασανε τα κορίτσια
Αν ήταν διακοπές θα το λέγανε..Οντως?? Και η Γιολαντα!!??
Εαν σταματησαν τοτε ειναι μεγαλο κριμα.. Ας ελπισουμε να εχουν παει απλα διακοπες τα κοριτσια
Παιδια βλεπω οτι στο σχολιο μου γελατε .. Δεν το εγραψα για πλακα αυτο που εγραψα.. Μακαρι τα κοριτσια να ειναι απλα σε διακοπες κσι μονο.. Διαφορετικα αν σταματησαν ειναι κριμαΟντως?? Και η Γιολαντα!!??
Εαν σταματησαν τοτε ειναι μεγαλο κριμα.. Ας ελπισουμε να εχουν παει απλα διακοπες τα κοριτσια
Σωστο και αυτοΑν ήταν διακοπές θα το λέγανε..
Η Γ ιολαντα ειναι ον λαιν@hornh
Παιδια βλεπω οτι στο σχολιο μου γελατε .. Δεν το εγραψα για πλακα αυτο που εγραψα.. Μακαρι τα κοριτσια να ειναι απλα σε διακοπες κσι μονο.. Διαφορετικα αν σταματησαν ειναι κριμα
Μόλις θα έρθω έρχομαι καυλωμενη να μ τα βγάλεις εσυΒγάλε τα αυτά από πάνω σου αφού πιέζεσαι
Τυχερή η παρέα σου!!!!Καλησπέρα απ την όμορφη Λευκάδα..Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω..
Μέχρι πότε θα είσαι Λευκάδα;; θα ξανά πας μες στο καλοκαίρι;Καλησπέρα απ την όμορφη Λευκάδα..Σε μερικές μέρες θα είμαι πίσω..
Με τα δόντιαΜόλις θα έρθω έρχομαι καυλωμενη να μ τα βγάλεις εσυ
Μέχρι 28...Καλοκαίρι μετά Χαλκιδική θα πάω Αύγουστο..Μέχρι τότε δουλειάΜέχρι πότε θα είσαι Λευκάδα;; θα ξανά πας μες στο καλοκαίρι;
Οντως?? Και η Γιολαντα!!??
Το thread είναι του γραφείου. Τι να πει η Γιολαντα?
Για να κατέβουν από το site έτσι απότομα προφανως κατι εγινε και σταμάτησαν.
Αν θελει το γραφείο θα πει γιατί αλλά το πολύ πολύ να ενημερώσουν ότι σταμάτησε η συνεργασία.
Μην περιμένετε κάτι περισσότερο.
Δεν νομίζω ότι απάντησε κανείς...Ἀπάντησαν λίγο παραπάνω: ὄχι!
it's done οποτε οι εκκλήσεις δυστυχώς δεν έχουν νόημα.