magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 50.171
Πέτυχα την Αριάννα σε βόλτα στου Ψυρρή! Δεν την χαιρέτησα γιατί μου έπεσε το σαγόνι!
Ιιιιιιιιιιι και ήμουν με τα ρούχα του γυμναστηρίουΠέτυχα την Αριάννα σε βόλτα στου Ψυρρή! Δεν την χαιρέτησα γιατί μου έπεσε το σαγόνι!
Ξεκινάω αποταμίευση για τουλάχιστον 2ωρο ραντεβού και κατόπιν βουρ για κώλο...
Δεν είναι πολύ γλυκιά κοπέλα;Πέτυχα την Αριάννα σε βόλτα στου Ψυρρή! Δεν την χαιρέτησα γιατί μου έπεσε το σαγόνι!
Ξεκινάω αποταμίευση για τουλάχιστον 2ωρο ραντεβού και κατόπιν βουρ για κώλο...
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις … ιδανικά θα ήθελα να είμαι από κάπου πολύ μακριά όταν διαβάζω τέτοιες παπαριες, αλλά τελικά ελληνίδα παραμένω όσο μεγάλη θέληση και να χω.. δεν βαριέσαι. Αλλά να πείτε εμένα ξινομουρα και τις κοπέλες του γραφείου χοντρές, μαλακα σας έχει χτυπήσει παρά πολύ όλο αυτό που συμβαίνει στον κόσμο μας .. Ήρθαν οι πρώτες τουρίστριες, αφήστε το μπου και βγείτε καμία βόλτα να πάρετε υλικό για το σπίτι γιατί σύντομα δεν σας βλέπω καλάHe's got a point.... Μάγε υπερκοστολογείς το νεαρό της ηλικίας και το ελληνικόν της καταγωγής (σφοδρά αμφισβητούμενο το τελευταίο μάλιστα).
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις … ιδανικά θα ήθελα να είμαι από κάπου πολύ μακριά όταν διαβάζω τέτοιες παπαριες, αλλά τελικά ελληνίδα παραμένω όσο μεγάλη θέληση και να χω.. δεν βαριέσαι. Αλλά να πείτε εμένα ξινομουρα και τις κοπέλες του γραφείου χοντρές, μαλακα σας έχει χτυπήσει παρά πολύ όλο αυτό που συμβαίνει στον κόσμο μας .. Ήρθαν οι πρώτες τουρίστριες, αφήστε το μπου και βγείτε καμία βόλτα να πάρετε υλικό για το σπίτι γιατί σύντομα δεν σας βλέπω καλά
Δηλαδή στις 100 κριτικές τι έχεις σκοπό να κάνεις?τι κωλοτρυπιδαρα ειναι αυτη!!!!
Και dido μαύρο ...γεια σου ρε Αριάννα μερακλούτι κωλοτρυπιδαρα ειναι αυτη!!!!
Εσύ και η Ναταλί από AGN έχετε πάει το σπορ σε άλλα επίπεδατι κωλοτρυπιδαρα ειναι αυτη!!!!
Κανονικά όμως...Σε άλλο levelΕσύ και η Ναταλί από AGN έχετε πάει το σπορ σε άλλα επίπεδα
Από την απάντηση σου φαίνεται να εκνευρίστηκες χωρίς λόγο.Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις … ιδανικά θα ήθελα να είμαι από κάπου πολύ μακριά όταν διαβάζω τέτοιες παπαριες, αλλά τελικά ελληνίδα παραμένω όσο μεγάλη θέληση και να χω.. δεν βαριέσαι. Αλλά να πείτε εμένα ξινομουρα και τις κοπέλες του γραφείου χοντρές, μαλακα σας έχει χτυπήσει παρά πολύ όλο αυτό που συμβαίνει στον κόσμο μας .. Ήρθαν οι πρώτες τουρίστριες, αφήστε το μπου και βγείτε καμία βόλτα να πάρετε υλικό για το σπίτι γιατί σύντομα δεν σας βλέπω καλά
Natali ή Natali 2;Εσύ και η Ναταλί από AGN έχετε πάει το σπορ σε άλλα επίπεδα
ΠΕΣ ΤΑΑΑ!Όντως Γραφείο με τόσες φακλανες μαζεμένες δεν έχω ξαναδει
2-3 όμορφα μωράκια είχε και την έκαναν
Πλέον μόνο φακλανες έχει με εξαίρεση την νεοεισερχόμενη ξινομουρα πορνοστάρ
Α και 150 για να μην ξεχνιόμαστε όταν με τα ίδια ή λιγότερα γαμας ροζ σοβιετικά μουνάκια
Συγγνώμη αν φάνηκε να εκνευρίζομαι, απλά είμαι άνθρωπος που θα πω την γνώμη μου χωρίς να σκεφτώ πολύ πολύ. Οποίος με έχει γνωρισει το ξέρει.Από την απάντηση σου φαίνεται να εκνευρίστηκες χωρίς λόγο.
Γενικά όλα τα σχόλια είναι καλό να ακούγονται είτε καλά είτε κακά.
Όταν όμως τα σχόλια είναι με κακή πρόθεση δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς και ποσό μάλλον να εκνευρίζεται .
Σχετικά με την Ελληνική καταγωγή δεν έχει καμία σημασία η καταγωγή που έχει κάποιος.
είμαι υπερ του μοντελέ...Όντως Γραφείο με τόσες φακλανες μαζεμένες δεν έχω ξαναδει
2-3 όμορφα μωράκια είχε και την έκαναν
Πλέον μόνο φακλανες έχει με εξαίρεση την νεοεισερχόμενη ξινομουρα πορνοστάρ
Α και 150 για να μην ξεχνιόμαστε όταν με τα ίδια ή λιγότερα γαμας ροζ σοβιετικά μουνάκια
Δεν ήταν απαραίτητο το συγγνώμη αλλά είναι ωραίο που είσαι ευγενική !!Συγγνώμη αν φάνηκε να εκνευρίζομαι, απλά είμαι άνθρωπος που θα πω την γνώμη μου χωρίς να σκεφτώ πολύ πολύ. Οποίος με έχει γνωρισει το ξέρει.
Εννοείται πως δεν έχει καμία σημασία από που είναι κάποιος, αλλά μου αρέσει να δουλεύω λίγο αυτούς που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα.
Εμένα με είπε ξινομουρα, άλλο αυτό .. αλλά ρε φίλε άλλο Μπαμπάτσικες άλλο φακλανες, δεν γίνεται να κωλοχτυπιουνται οι κοπέλες στα γυμναστήρια για να έχουν καμπύλες αφράτες και σωστές, για να έρθει ο Μπαμπης από τα Πετραλωνα και ο Μητσος που έχει απέναντι το βουλκανιζατέρ, και να τις πει φακλανες. Ε κάτσε με την γυναίκα σου αν είναι ρε μπρο μην πληρώσεις ποτε σουείμαι υπερ του μοντελέ...
για τις άλλες δεν ξέρω, όντως κάποιες δείχνουν μπαμπάτσικες, αλλά η σάντρα φακλάνα?