Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Δεν νομίζω να κολλάει στο κρεβάτι η Γιολάντα για να αποδώσει τα δέοντα !!Για το καλο γαμησι καλό είναι να ξαπλωνεις στο κρεββατι
Π
Δεν νομίζω να κολλάει στο κρεβάτι η Γιολάντα για να αποδώσει τα δέοντα !!Για το καλο γαμησι καλό είναι να ξαπλωνεις στο κρεββατι
Π
ΚαΥλο μήνα όμορφη!!!Καλό μήνα μωρα.μου .....
Κυριακατικο χουζουρεμα.....δεν σηκώνομαι από κρεβάτι μόνο για καλό γαμησι ❤
Πολύ καυλαΚαλό μήνα μωρα.μου .....
Κυριακατικο χουζουρεμα.....δεν σηκώνομαι από κρεβάτι μόνο για καλό γαμησι ❤
Η Μόνικα μάλλον έχει σταματήσει να δουλεύει ...Μονικα εχει συναντησει κανεις προσφατα? και αν ναι εντυπωσεις?
Συμφωνώ ....Για το καλο γαμησι καλό είναι να ξαπλωνεις στο κρεββατι
Π
Ναι μωρηηηη κωλαρααααα δωσεεεεΚαλημέρα μωρα μου
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους παρά πολύ και σήμερα σας κάνω δώρο αυτό το βίντεο γιατί έφτασα τις 70 κριτικές
Εχει ζησει μεγαλες στιγμες αυτο το μαρκουτσι!!Καλημέρα μωρα μου
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους παρά πολύ και σήμερα σας κάνω δώρο αυτό το βίντεο γιατί έφτασα τις 70 κριτικές
ΕρωτεύτηκεΞέρει κανείς που χάθηκε η αμυγδαλιά ;
κριμα...ευχαριστω παντως φιλεΗ Μόνικα μάλλον έχει σταματήσει να δουλεύει ...
Χαίρομαι που η δικιά μου ήταν από τις πρώτες. Κριτική για ένα υπέροχο πλάσμα!Καλημέρα μωρα μου
Μη τις γυρευεις τις χαρες,στις ψευτικες ψωλες.Καλημέρα μωρα μου
Μακεδόνα μουΧαίρομαι που η δικιά μου ήταν από τις πρώτες. Κριτική για ένα υπέροχο πλάσμα!
Φωτιά ❤Μη τις γυρευεις τις χαρες,στις ψευτικες ψωλες.
Αλλα πουτσές ανθρωπινες με φλεβες φλογερες.
Να μας πιπωνεις τα καυλια,να μας ρουφας τα χυσια.μαζι σου να γουσταρουμε απιστευτα γαμησια.
Κι όμως γίνεται. Μία υπερ-σεξουαλική κοπέλα, να είναι ταυτόχρονα και ένα γλυκύτατο παιδί. Τους χαιρετισμούς μου. Ξες εσύ...Μακεδόνα μου
Έτοιμη στις επαλξεις …Καλησπέρα αγοριααα.Καλό μηνααα Με το καλό να μας μπει… Όχι μόνο ο μήνας
Ωραία θέα!!!Καλησπέρα αγοριααα.Καλό μηνααα Με το καλό να μας μπει… Όχι μόνο ο μήνας
σκοπευεις να ενταξεις πρωκτικο στο προγραμμα σου;Καλησπέρα αγοριααα.Καλό μηνααα Με το καλό να μας μπει… Όχι μόνο ο μήνας