Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.266
- Πόντοι
- 2.036
Ε δεν τον λες και κωλί αυτόν τον πάταρο. Έργο τέχνης, ναι...Αγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤
Αυριο από 4 θα είμαι έτοιμη να ασελγήσετε στο κωλι μου
Ε δεν τον λες και κωλί αυτόν τον πάταρο. Έργο τέχνης, ναι...Αγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤
Αύριο ?? Σήμερα η προετοιμασία ή πάντα έτοιμη για όλα Γιολάντα Magic !!Αγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤
" Ασελγήσουν " ή " προσκυνήσουν " οι τυχεροί ?? Ιδού το ερώτημα …Αγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤
Πρωτα προσκυνημα και μευα ασελγεια...." Ασελγήσουν " ή " προσκυνήσουν " οι τυχεροί ?? Ιδού το ερώτημα …
Η μήπως το αντίθετο ? Πρώτα ασέλγεια και μετά προσκύνημα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ??Πρωτα προσκυνημα και μευα ασελγεια....
Δε νομιζω να εχει προβλημα.δως τη πουτσα και αστη να γαμιεται.Η μήπως το αντίθετο ? Πρώτα ασέλγεια και μετά προσκύνημα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ??
Σημασία βέβαια εχει τι από τα δυο προτιμάει η Γιολάντα …
Εχει καψει καρδιες η φιλεναδα σου!!Όχι φυσικά το κοριτσι μου ....θα επανέλθει σύντομα ( μην το πείτε ότι σας το είπα όμως )
Χρόνια τώρα ❤Εχει καψει καρδιες η φιλεναδα σου!!
Φυσικα κ τα αλλα δεν πανε πισωΧρόνια τώρα ❤
τετοιο κωλι μωρό μου τετοια θελει...Αγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤
Θέλω έτσι να στον βάζω βαθιά μωρό μου..Πιο υποταγή πεθαίνεις.....
Εχει ξαναδουλεψει η κοπελα;
Με θεα αυτη την εικονα περναμε υπεροχα.Χελλοοο Ελπίζω να περνάτε όμορφα
Η πουτάνα η φύση, συνεχίζει τα θαύματά της...Χελλοοο Ελπίζω να περνάτε όμορφα
Γιολαντα μηπως σε απατάει????Όχι φυσικά το κοριτσι μου ....θα επανέλθει σύντομα ( μην το πείτε ότι σας το είπα όμως )
Μια χαρα ειμαστε τωρα!!Χελλοοο Ελπίζω να περνάτε όμορφα