1.χαλαροτατος ειμαιΓιατί ρε φίλε τι έχει το επίπεδό, χαλαρωσε
2.δε μιλησε κανεις για το επιπεδο
1.χαλαροτατος ειμαιΓιατί ρε φίλε τι έχει το επίπεδό, χαλαρωσε
Πάλι εξαφάνιση δια μαγείαςΚαλησπέρα.. Η αμυγδαλια δεν είναι πια διαθεσιμη.. Όποτε δεν ισχύει το ντουο
Αυτό είναι θετικότατη ερωτική ενέργεια με πολλές " υποσχέσεις " Γιολάντα Magic !!!Τυχεροί .....Καλα αυτό εξυπακούεται για " πυρηνικές επιστροφές "
Νομίζω από τις καλύτερες επιλογές γενικά η Αριάνα...Αριανα με κλειστα ματια. Οσο αντεχεις αντεχει, ο ορισμος του "σκυλι του πολεμου"
Το ερωτημα δεν ειναι αντεχει η Αριαννα. Το ερωτημα ειναι αν αντεχεις εσυ μαζι τις 2 ωρες....Γιατί ρε φίλε τι έχει το επίπεδό, χαλαρωσε
Την είχα καλή μόνο για αναλ την Αριανα.. Δεν την έχω συναντήσει ποτέ μου.. Αντέχει?
Εε προφανως καποιο λογο θα ειχε για να σταματησε. Τι θελετε δηλαδη? Να ερθουν εδω και να γραψουν επιστολη παραιτησης απο την δουλεια, δικαιολογοντας την αποφαση τους?Πάλι εξαφάνιση δια μαγείας
Φανταστείτε δίδυμο Αριαναλ με Σοφία 2 ώρες... Θα βγούμε νοκ σουτΝομίζω από τις καλύτερες επιλογές γενικά η Αριάνα...
Το έχω φανταστεί πολλές φορές...Πρέπει να είναι από τα πιο δυνατά duo...Φανταστείτε δίδυμο Αριαναλ με Σοφία 2 ώρες... Θα βγούμε νοκ σουτ
Καλά να περνάς κουκλάρα!!!Καλησπέρα μωράκια!
Σας φιλώ πολύ από το όμορφο Βερολίνο!
Γύρω 20 Απριλίου επιστρέφω με πολλές εκπλήξεις
Ένα σας λέω οριακά θα γυρίσω παρθένα από την αγαμία
Οι πρώτες ανασκαφές θα είναι πολύ δυνατές ❤
Φιλιά πολλά πολλά
Always on fire...Χρόνια πολλά αγόρια μου! Καλό τριήμερο σας εύχομαι....Φιλάκια ❤❤❤❤
Έτσι είναι πάντα δυνατήAlways on fire...
για πες για πες¨?Καλα αυτό εξυπακούεται για " πυρηνικές επιστροφές "
Καυλωμενο μου είσαι?για πες για πες¨?
που και που σαν παιδι κ εγω!Καυλωμενο μου είσαι?
Μπορεί να γίνεται ανασύνταξη δυνάμεων !! Καινούργια κορίτσια ήρθαν , άλλες έφυγαν …παει ο μαγος τα'κλασε. απο'κει που γινοταν της πουτανας στα σχολια,τωρα εχει πιασει σκονη το νημα.
Ωραίο Κωλαράκι η μικρή!!!
Σήμερα θα είμαι διαθέσιμ
Τι καυλιαρα που είσαι!!! Να σκίζω την κωλαρα σου όλη μέρα!!! Τελείωμα όλα στο στόμα σου βαθιά και να τα πίνεις όλα!!! Μέχρι την τελευταία σταγόνα,!!Σήμερα θα είμαι διαθέσιμη