Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πράγματι έτσι συμβαίνει ! Όχι και " νεκρώσει " , αλλά έχουν πέσει πολύ οι τόνοι !!Λείπει διακοπές η Γιολάντα, καί τό forum έχει νέκρωση;
Καλησπέρα.. Η αμυγδαλια δεν είναι πια διαθεσιμη.. Όποτε δεν ισχύει το ντουοTo Duo με την αμυγδαλια ισχυει ακομα????
Φαντάζομαι ότι θα προκύψει κάποιο άλλο με άλλο κορίτσιΚαλησπέρα.. Η αμυγδαλια δεν είναι πια διαθεσιμη.. Όποτε δεν ισχύει το ντουο
Καλα αυτό εξυπακούεται για " πυρηνικές επιστροφές "Πράγματι έτσι συμβαίνει ! Όχι και " νεκρώσει " , αλλά έχουν πέσει πολύ οι τόνοι !!
Εκτός εάν ετοιμάζονται πυρηνικές εκρήξεις μόλις επιστρέψει η @Γιολαντα Magic
Πιστεύω οι περισσότερες το έχουν, εγώ θα διάλεγα την ξανθιά τη Σοφία...Έχω μια φαντασίωση να είναι δεμένη με χειροπεδες η κοπέλα πίσω στα χέρια κ να μου παίρνει 2 ώρες πιπα. Ποια πιστεύεται ότι το έχει?
Bασικα θέλω μια για mouthfuck 2 ώρες.. Μαστορισα στην πιπα.. Σοφία, Αριανα και Γιολάντα είναι οι επικρατεστερες νομιζωΠιστεύω οι περισσότερες το έχουν, εγώ θα διάλεγα την ξανθιά τη Σοφία...
Δεν έχω εμπειρία γιατί δεν έχω πάρει καμία κοπέλα από magic, αλλά νομίζω και στις τρεις που λες θα ταίριαζε.Bασικα θέλω μια για mouthfuck 2 ώρες.. Μαστορισα στην πιπα.. Σοφία, Αριανα και Γιολάντα είναι οι επικρατεστερες νομιζω
Αριανα με κλειστα ματια. Οσο αντεχεις αντεχει, ο ορισμος του "σκυλι του πολεμου"Bασικα θέλω μια για mouthfuck 2 ώρες.. Μαστορισα στην πιπα.. Σοφία, Αριανα και Γιολάντα είναι οι επικρατεστερες νομιζω
Γιατί ρε φίλε τι έχει το επίπεδό, χαλαρωσεπαει ο μαγος τα'κλασε. απο'κει που γινοταν της πουτανας στα σχολια,τωρα εχει πιασει σκονη το νημα.
Την είχα καλή μόνο για αναλ την Αριανα.. Δεν την έχω συναντήσει ποτέ μου.. Αντέχει?Αριανα με κλειστα ματια. Οσο αντεχεις αντεχει, ο ορισμος του "σκυλι του πολεμου"
1.χαλαροτατος ειμαιΓιατί ρε φίλε τι έχει το επίπεδό, χαλαρωσε
Πάλι εξαφάνιση δια μαγείαςΚαλησπέρα.. Η αμυγδαλια δεν είναι πια διαθεσιμη.. Όποτε δεν ισχύει το ντουο
Αυτό είναι θετικότατη ερωτική ενέργεια με πολλές " υποσχέσεις " Γιολάντα Magic !!!Τυχεροί .....Καλα αυτό εξυπακούεται για " πυρηνικές επιστροφές "
Νομίζω από τις καλύτερες επιλογές γενικά η Αριάνα...Αριανα με κλειστα ματια. Οσο αντεχεις αντεχει, ο ορισμος του "σκυλι του πολεμου"
Το ερωτημα δεν ειναι αντεχει η Αριαννα. Το ερωτημα ειναι αν αντεχεις εσυ μαζι τις 2 ωρες....Γιατί ρε φίλε τι έχει το επίπεδό, χαλαρωσε
Την είχα καλή μόνο για αναλ την Αριανα.. Δεν την έχω συναντήσει ποτέ μου.. Αντέχει?
Εε προφανως καποιο λογο θα ειχε για να σταματησε. Τι θελετε δηλαδη? Να ερθουν εδω και να γραψουν επιστολη παραιτησης απο την δουλεια, δικαιολογοντας την αποφαση τους?Πάλι εξαφάνιση δια μαγείας
Φανταστείτε δίδυμο Αριαναλ με Σοφία 2 ώρες... Θα βγούμε νοκ σουτΝομίζω από τις καλύτερες επιλογές γενικά η Αριάνα...