George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.563
- Πόντοι
- 5.646
Το καλύτερο…Ειναι δυνατον να μην ειναι οταν μαλιστα μιλαμε για πραγματικο DUO !!!!!
Το καλύτερο…Ειναι δυνατον να μην ειναι οταν μαλιστα μιλαμε για πραγματικο DUO !!!!!
Στο ασανσερ που συναντιοσαστε...μας καυλωσατε.ποιος τυχερος θα ανοιξει να μπει.θα τον ξεζουμισουν.Ώρα για λεσβιακό.... @Γιολάντα Magic
Το αγόρι σου σκέφτεται πότε θα σε συναντήσει....Τι κάνει το αγόρι μου???❤❤❤
Με θες καλό η κακό κορίτσι??Το αγόρι σου σκέφτεται πότε θα σε συναντήσει....
Ευχαριστώ! Φιλιά μωρό του παιδιού μού...❤
Εντάξει άμα είναι ο Σουγιάς ναιΕντάξει....για τον Μπάμπη....μηπως να κάνεις μια εξαίρεση???
λεω εγώ τώρα...για σκέψου το!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένας τυχερός φίλος θα σας απολαύσει ,και εσείς θα απολαύσετε η μία την άλλη ❤! Απόλαυση επί τρία ή γεωμετρικά ...απόλαυση στον κύβο ΙΙΏρα για λεσβιακό.... @Γιολάντα Magic
Μας πεθανες!!καλο βραδυ κ σε εσενα!!goodnight
(επηρεασμένος απο την ταινία στο ΟΠΕΝ)....νοκ ντάουν!! αναίσθητους μας άφησε....Μας πεθανες!!καλο βραδυ κ σε εσενα!!
Αρωστησαμε βραδιάτικα.....goodnight
απο τον πρωτο γυρο κ στο ασθενοφορο!!(επηρεασμένος απο την ταινία στο ΟΠΕΝ)....νοκ ντάουν!! αναίσθητους μας άφησε....
Κολαση εισαι μες στο διχτυ κοπελια.μας ισοπεδωσες.goodnight
Έρωτας είσαι θαρρώ!Γεια σας μωράκια ❤❤❤❤❤❤
Για όσους πραγματικά σε ξέρουν... ξέρουν πόσο καλό παιδί είσαι...( το σέξυ είναι άλλο κομμάτι) ❤❤Με θες καλό η κακό κορίτσι??
Καλώς ήρθες φίλτατεΠως μου είχε ξεφύγει το συγκεκριμένο thread…
Anyway, θα ήθελα να προσθέσω 2 σκέψεις που αφορούν τις προηγούμενες 2 σελίδες που διάβασα.
Καλό θα ήταν τις προσφορές να μην τις κάνουμε abuse. Αν γίνεται abuse κάποια στιγμή θα σταματήσουν να υφίστανται.
Επιπλέον καλώς ή κακώς έχουμε να κάνουμε να κάνουμε με υπηρεσίες και εδώ τα πράγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει το γκρι.
Όταν μιλάμε για διαθεσιμότητα ανθρώπων να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν μιλάμε για απόθεμα κάποιας συσκευής αλλά για ανθρώπους για τους οποίους μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.
Κρατάω βέβαια μια πισινή για επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές/καταστάσεις..
Κορμάρα απλάgoodnight
Καλώς σε βρήκα.Καλώς ήρθες φίλτατε
ΦυσικάΚαλώς σε βρήκα.
Εκτελείς χρέη «υποδοχής»;