magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.680
Καλησπέρα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος σταμάτησε...Ειναι η τριτη φορα που ρωταμε αν εφυγε η Αμυγδαλια. Το @magicgirls.tv θελει ειδικη προσκληση για να απαντησει.
Καλησπέρα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος σταμάτησε...Ειναι η τριτη φορα που ρωταμε αν εφυγε η Αμυγδαλια. Το @magicgirls.tv θελει ειδικη προσκληση για να απαντησει.
Δεν χαλάμε χατίρια σε κανέναν...Ότι τραβάει το κέφι της Γιολάντα...ξύλο θέλει το κορίτσι μας ξύλο θα δώσουμε ....πολλα!και εμεις χατιρια δεν χαλαμε! ετσι Σοφακι μου?
Και εαν εχει κ καποια αλλη επιθυμεια εδω ειμαστε εμεις!!Δεν χαλάμε χατίρια σε κανέναν...Ότι τραβάει το κέφι της Γιολάντα...ξύλο θέλει το κορίτσι μας ξύλο θα δώσουμε
Καλά μην πιστεύεις και εσύ ότι ετικέτα γραφει το κάθε σαιτ , επίσης το Magic φημίζεται για τα Αλβανα κι Ρουμανικα πορνετα που τα βαφτιζει και τα βγάζει μπρος , οπότε μην κοιτάς ετικέτα , αν σου αρέσει κάτι απλά προχωράἘρώτημα: ἡ Τζούλια ρέ παιδιά, ποιά εἶναι; Ἔχει πάρει κάποιος; Ποῦ ἔχει παίξει; Δέ μοῦ λέει κάτι! Καί εἴμαστε σίγουροι ὅτι εἶναι Ἑλληνίδα; Γιά βλαχαντερό ἀπ'τά βάθη τῆς Σιβηρίας μοῦ φαίνεται!
Αυτά τα κωλομάγουλα είναι για πολύ σφαλιάρα μωρό μου....Καλησπέρα...
Μήπως θέλει κανείς να ρίξει κάνα χαστούκι?
Προφανώς τα προστατεύει από ρατσιστές...που μάλλον έχουν φερθεί με άσχημο τρόπο στα κορίτσια..το λιγότερο να τα προστατεύει...Καλά μην πιστεύεις και εσύ ότι ετικέτα γραφει το κάθε σαιτ , επίσης το Magic φημίζεται για τα Αλβανα κι Ρουμανικα πορνετα που τα βαφτιζει και τα βγάζει μπρος , οπότε μην κοιτάς ετικέτα , αν σου αρέσει κάτι απλά προχωρά
Καλησπέρα ναι θα είμαιΚαλημέρα , Σάββατο θα είσαι διαθέσημη ;
διαβασε τα μηνυματα σου....Καλησπέρα ναι θα είμαι
διαβασε τα μηνυματα σου.ΚαλημερααααΕίμαι διαθεσιμη σήμερα
ΘεαρααααααααααααααααααΚαλή εβδομάδα σας είπα?? ❤❤❤
Γυρνά πίσω η έστω τηλέφωναΘεαραααααααααααααααααα
ΚανονικηΘεαραααααααααααααααααα
θα ξανακατέβω Αθήνα και θα γίνει χαμός....Γυρνά πίσω η έστω τηλέφωνα
Μην δείτε άνθρωπο να μας φτιάχνει λίγο την διάθεση.....Κανονικη
Ευχαριστω για την ενημερωση. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να ξαναγυρισει.Καλησπέρα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος σταμάτησε...
Ενα ίσον κανένα με τέτοια κωλαρα..Καλησπέρα...
εγωωωωΚαλησπέρα...
Μπανακι μανακι,μπανακι μωρακι.Καλησπέρα , ξέρω έχω χαθεί αλλά δεν έχω σταματήσει να δουλεύω ούτε μισό λεπτό και θα ήθελα να είμαι ξεκούραστη όταν σας δω! Σύντομα διαθέσιμη , αναμένετε νέα από το τηλεφωνικό μας