doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 65
- Like
- 6.867
- Πόντοι
- 28.335
θα ξανακατέβω Αθήνα και θα γίνει χαμός....Γυρνά πίσω η έστω τηλέφωνα
θα ξανακατέβω Αθήνα και θα γίνει χαμός....Γυρνά πίσω η έστω τηλέφωνα
Μην δείτε άνθρωπο να μας φτιάχνει λίγο την διάθεση.....Κανονικη
Ευχαριστω για την ενημερωση. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να ξαναγυρισει.Καλησπέρα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος σταμάτησε...
Ενα ίσον κανένα με τέτοια κωλαρα..Καλησπέρα...
Μήπως θέλει κανείς να ρίξει κάνα χαστούκι?
εγωωωωΚαλησπέρα...
Μπανακι μανακι,μπανακι μωρακι.Καλησπέρα , ξέρω έχω χαθεί αλλά δεν έχω σταματήσει να δουλεύω ούτε μισό λεπτό και θα ήθελα να είμαι ξεκούραστη όταν σας δω! Σύντομα διαθέσιμη , αναμένετε νέα από το τηλεφωνικό μας
Λουλουδάκι όμορφο❤❤❤❤Καλησπέρα , ξέρω έχω χαθεί αλλά δεν έχω σταματήσει να δουλεύω ούτε μισό λεπτό και θα ήθελα να είμαι ξεκούραστη όταν σας δω! Σύντομα διαθέσιμη , αναμένετε νέα από το τηλεφωνικό μας
ΜαμαααααααΛουλουδάκι όμορφο❤❤❤❤
Καλησπέρα , ξέρω έχω χαθεί αλλά δεν έχω σταματήσει να δουλεύω ούτε μισό λεπτό και θα ήθελα να είμαι ξεκούραστη όταν σας δω! Σύντομα διαθέσιμη , αναμένετε νέα από το τηλεφωνικό μας
Τι τρελό μωρό είσαι εσύ!ΚαλημερααααΕίμαι διαθεσιμη σήμερα
Μόνο χαστούκι;;; πουτσα ανελέητη!!Καλησπέρα...
Καλησπέρα συγνωμη που επεμβαίνω και απαντάω αλλά επειδή δούλευα εγώ συγκεκριμένα ήμουνα κλεισμένη μέχρι τις 12....κ.Μάγο,μάλλον πρέπει να αλλάξεις προσωνυμιο σε παπατζής!
Εδω παπάς εκει παπάς...Δεν ξερω αν ευθυνεσαι εσυ βεβαια
Αλλά βραδυ 9 η ωρα -ενω μας διαφημιζεις καθε μερα15 κοπέλες και μας ζαλίζετε με τα συνεχη ποσταρίσματα σας καθημερινα και εσυ και οι κοπέλες-να δουλευει μονο ΜΙΑ κοπέλα,σημαινει οτι μας δουλευεις ψιλο γαζι
ή οτι ειστε γραφειο της πλάκας εντελως ανοργανωτο
"Στάζει μέλι " κάθε φορά γράφεις εδώ...κ.Μάγο,μάλλον πρέπει να αλλάξεις προσωνυμιο σε παπατζής!
Εδω παπάς εκει παπάς...Δεν ξερω αν ευθυνεσαι εσυ βεβαια
Αλλά βραδυ 9 η ωρα -ενω μας διαφημιζεις καθε μερα15 κοπέλες και μας ζαλίζετε με τα συνεχη ποσταρίσματα σας καθημερινα και εσυ και οι κοπέλες-να δουλευει μονο ΜΙΑ κοπέλα,σημαινει οτι μας δουλευεις ψιλο γαζι
ή οτι ειστε γραφειο της πλάκας εντελως ανοργανωτο
Για πολλά κωλοσκάμπηλα είσαι μωρή τρέλα...τέτοιος πάτος τα ζητάει.Καλησπέρα...