Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 16.406
- Πόντοι
- 2.256
και ενα και δυο δεν θα τα χαλασουμε!!Καλησπέρα...
Μήπως θέλει κανείς να ρίξει κάνα χαστούκι?
και ενα και δυο δεν θα τα χαλασουμε!!Καλησπέρα...
Ειναι η τριτη φορα που ρωταμε αν εφυγε η Αμυγδαλια. Το @magicgirls.tv θελει ειδικη προσκληση για να απαντησει.Που πήγε η αμυγδαλιά μάγκες??
Τι θέλει το κορίτσι χαστούκια? ??και ενα και δυο δεν θα τα χαλασουμε!!
Δεν μπορούμε να πούμε, θα κάνουμε spoiler και θα χαλάσει όλο το έργο!Ναιιιιι ! Και μετά???
Πες το βρε μωρό...Δεν θα το πω πουθενάΔεν μπορούμε να πούμε, θα κάνουμε spoiler και θα χαλάσει όλο το έργο!
πολλα!και εμεις χατιρια δεν χαλαμε! ετσι Σοφακι μου?Τι θέλει το κορίτσι χαστούκια? ??
Ποιος να της χαλάσει χατίρι ποιος;πολλα!και εμεις χατιρια δεν χαλαμε! ετσι Σοφακι μου?
Καλησπέρα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος σταμάτησε...Ειναι η τριτη φορα που ρωταμε αν εφυγε η Αμυγδαλια. Το @magicgirls.tv θελει ειδικη προσκληση για να απαντησει.
Δεν χαλάμε χατίρια σε κανέναν...Ότι τραβάει το κέφι της Γιολάντα...ξύλο θέλει το κορίτσι μας ξύλο θα δώσουμε ....πολλα!και εμεις χατιρια δεν χαλαμε! ετσι Σοφακι μου?
Και εαν εχει κ καποια αλλη επιθυμεια εδω ειμαστε εμεις!!Δεν χαλάμε χατίρια σε κανέναν...Ότι τραβάει το κέφι της Γιολάντα...ξύλο θέλει το κορίτσι μας ξύλο θα δώσουμε
Καλά μην πιστεύεις και εσύ ότι ετικέτα γραφει το κάθε σαιτ , επίσης το Magic φημίζεται για τα Αλβανα κι Ρουμανικα πορνετα που τα βαφτιζει και τα βγάζει μπρος , οπότε μην κοιτάς ετικέτα , αν σου αρέσει κάτι απλά προχωράἘρώτημα: ἡ Τζούλια ρέ παιδιά, ποιά εἶναι; Ἔχει πάρει κάποιος; Ποῦ ἔχει παίξει; Δέ μοῦ λέει κάτι! Καί εἴμαστε σίγουροι ὅτι εἶναι Ἑλληνίδα; Γιά βλαχαντερό ἀπ'τά βάθη τῆς Σιβηρίας μοῦ φαίνεται!
Αυτά τα κωλομάγουλα είναι για πολύ σφαλιάρα μωρό μου....Καλησπέρα...
Προφανώς τα προστατεύει από ρατσιστές...που μάλλον έχουν φερθεί με άσχημο τρόπο στα κορίτσια..το λιγότερο να τα προστατεύει...Καλά μην πιστεύεις και εσύ ότι ετικέτα γραφει το κάθε σαιτ , επίσης το Magic φημίζεται για τα Αλβανα κι Ρουμανικα πορνετα που τα βαφτιζει και τα βγάζει μπρος , οπότε μην κοιτάς ετικέτα , αν σου αρέσει κάτι απλά προχωρά
Καλησπέρα ναι θα είμαιΚαλημέρα , Σάββατο θα είσαι διαθέσημη ;
διαβασε τα μηνυματα σου....Καλησπέρα ναι θα είμαι
διαβασε τα μηνυματα σου.ΚαλημερααααΕίμαι διαθεσιμη σήμερα
ΘεαρααααααααααααααααααΚαλή εβδομάδα σας είπα?? ❤❤❤
Γυρνά πίσω η έστω τηλέφωναΘεαραααααααααααααααααα
ΚανονικηΘεαραααααααααααααααααα