Αν ήταν έτσι οι βροχερές καλησπέρες θα παρακαλούσα να βρέχει κάθε μέραΒροχερές καλησπέρες ?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν ήταν έτσι οι βροχερές καλησπέρες θα παρακαλούσα να βρέχει κάθε μέραΒροχερές καλησπέρες ?
Ούτε η προίκα ούτε τα άλλα που είπαν οι προλαλήσαντες δεν μετρούν, αν υπαρχή κατανόηση και καλή αναπαραγωγική διαδικασία όλα λύνονται. Εεε προίκα μπορεί να έχει και ο άνδρας, η προίκα της γυναίκας είναι η κατανόηση!επίσης μετράει και η προίκα αν βλέπεις το κορίτσι σοβαρά
Doctor αυτά που λες δεν υπάρχουν δυστυχώς...Ούτε η προίκα ούτε τα άλλα που είπαν οι προλαλήσαντες δεν μετρούν, αν υπαρχή κατανόηση και καλή αναπαραγωγική διαδικασία όλα λύνονται. Εεε προίκα μπορεί να έχει και ο άνδρας, η προίκα της γυναίκας είναι η κατανόηση!
Είμαι δρ στο θέμα .
Για την κατανόηση; Μμμμ ναι... Υπάρχει αρκεί να είσαι ανοιχτός να την δεις, είναι δύσκολο. Είναι το πρώτο και βασικό σκαλί της συμβουλευτικής.Doctor αυτά που λες δεν υπάρχουν δυστυχώς...
Μάλλον είμαι τυφλός τι να πω...;Για την κατανόηση; Μμμμ ναι... Υπάρχει αρκεί να είσαι ανοιχτός να την δεις, είναι δύσκολο. Είναι το πρώτο και βασικό σκαλί της συμβουλευτικής.
Εγώ από το χιώνι έχω κάποια θέματα τεχνικά, θα καλέσω από Δευτέρα τους γνώστες να μου τα λύσουν. Έτσι και στα θέματα τα άλλα υπάρχουν άλλοι τεχνίτες, που κάνουν μια άλλη εργασία. Δεν είσαι τυφλός, αν δεις το εμπόδιο, μπορείς και να το αντιμετωπίσεις.Μάλλον είμαι τυφλός τι να πω...;
Για να μην το βλέπω μάλλον είμαι τυφλόςΕγώ από το χιώνι έχω κάποια θέματα τεχνικά, θα καλέσω από Δευτέρα τους γνώστες να μου τα λύσουν. Έτσι και στα θέματα τα άλλα υπάρχουν άλλοι τεχνίτες, που κάνουν μια άλλη εργασία. Δεν είσαι τυφλός, αν δεις το εμπόδιο, μπορείς και να το αντιμετωπίσεις.
Σωστά είναι χώρος για τα κορίτσια. Εκείνα που είναι όμως;Αν ήμουν τεχνικός θα σου έλεγα τεχνικά. Ως επιστήμονας της συμπεριφοράς, θα σου έλεγα να δεις έναν συνάδερφο, που όλοι χρειαζόμαστε τις συμβουλές του. Ως μέλος αυτού του χώρου, κάνουμε μια κουβέντα που τα κορίτσια θα μας βρίσουν, γιατί δεν είναι χώρος συμβουλευτικής.
Είναι ο χώρος για τα κορίτσια που μας δίνουν ή και μπορούμε αν το θέλουν να δώσουμε τα λίγα φώτα μας.
Εργάζονται, ως ακάματες εταίρες του πόθου...Σωστά είναι χώρος για τα κορίτσια. Εκείνα που είναι όμως;
Αυτό ήταν καλό ?Εργάζονται, ως ακάματες εταίρες του πόθου...
Δεν είναι αστείο. Το ακάματες είναι αυτός, αυτοί που δεν κουράζονται, το εταίρες είναι γνωστό, άλλα ο πόθος είναι αυτό που προκαλούν, πόθο. Δεν έχω γνώση συνάντησης, άλλα εικάζω το περί πόθου. Σέβομαι τα κορίτσια, ποιο πολύ από τις κύριες που είναι και καλά κύριες και, δεν μπορώ να πω, τι γνωρίζω....Αυτό ήταν καλό ?
Δεν αντιλέγω απλά μου φάνηκε αστείο όπως το έγραψεςΔεν είναι αστείο. Το ακάματες είναι αυτός, αυτοί που δεν κουράζονται, το εταίρες είναι γνωστό, άλλα ο πόθος είναι αυτό που προκαλούν, πόθο. Δεν έχω γνώση συνάντησης, άλλα εικάζω το περί πόθου. Σέβομαι τα κορίτσια, ποιο πολύ από τις κύριες που είναι και καλά κύριες και, δεν μπορώ να πω, τι γνωρίζω....
σταματαααααΔεν είναι αστείο. Το ακάματες είναι αυτός, αυτοί που δεν κουράζονται, το εταίρες είναι γνωστό, άλλα ο πόθος είναι αυτό που προκαλούν, πόθο. Δεν έχω γνώση συνάντησης, άλλα εικάζω το περί πόθου. Σέβομαι τα κορίτσια, ποιο πολύ από τις κύριες που είναι και καλά κύριες και, δεν μπορώ να πω, τι γνωρίζω....
πεσμου τη λεπτομερεια που μετραει στην εικονα και θα σε ζεστανω αναλογαΑύριο διαθέσιμη στης 4... αν θέλει κάποιος να με ζεστάνει ??( την δόλια)...
Γοργοοοονα μου
για πολυ ξυλο αυτη η κωλαρα <3