petroshagler777
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2013
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
oxi
Ωραίο κορμάκι η Μιλένα...
Για Λόρα ξέρουμε τίποτα;
Όχι αλλά ανεβαίνουν καινούργιεςΓια Λόρα ξέρουμε τίποτα;
Αναμένουμε?Όχι αλλά ανεβαίνουν καινούργιες
Αν ήμουν τεχνικός θα σου έλεγα τεχνικά. Ως επιστήμονας της συμπεριφοράς, θα σου έλεγα να δεις έναν συνάδερφο, που όλοι χρειαζόμαστε τις συμβουλές του. Ως μέλος αυτού του χώρου, κάνουμε μια κουβέντα που τα κορίτσια θα μας βρίσουν, γιατί δεν είναι χώρος συμβουλευτικής.
Είναι ο χώρος για τα κορίτσια που μας δίνουν ή και μπορούμε αν το θέλουν να δώσουμε τα λίγα φώτα μας.
Για Ελληνίδες μιλάμε;Όχι αλλά ανεβαίνουν καινούργιες
Θα μπορούσα να μην ζω αλλά για άλλον λόγο. Είμαι καραντίνα από χθες...
Βγήκες θετικός;Θα μπορούσα να μην ζω αλλά για άλλον λόγο. Είμαι καραντίνα από χθες...
Ευτυχώς όχι αλλά με καντεμιάσατε ρε κουφάλες επειδή θα πέρναγα σούγκαρ με το μπεμπέκι?Βγήκες θετικός;
Κρίμα που χάλασε το ραντεβού σου αλλά ευτυχώς δεν κόλλησες. Κρίμα γιατί σου έτυχε καλή ευκαιρίαΕυτυχώς όχι αλλά με καντεμιάσατε ρε κουφάλες επειδή θα πέρναγα σούγκαρ με το μπεμπέκι?
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει. Τι διάλο, λίγες μέρες είναι.Κρίμα που χάλασε το ραντεβού σου αλλά ευτυχώς δεν κόλλησες. Κρίμα γιατί σου έτυχε καλή ευκαιρία
Το θέμα είναι να σου τύχει κενή μέρα όπως σήμεραΔεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει. Τι διάλο, λίγες μέρες είναι.
Θα τα ρυθμίσω απ' την αρχή???Το θέμα είναι να σου τύχει κενή μέρα όπως σήμερα