Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπορεί επίσης να ψηφιστεί νόμος,εγκλήματα σαν το Σοφακι να μην διώκονται!!!Συμφωνώ.....το έγκλημα με το σοφακι πρέπει να μένει στο φάκελο ??
Ξεκάθαρα....είμαι η δικηγόρος της θα αναλάβω προσωπικά να προστεθεί στο ποινικό.κωδικα ?Μπορεί επίσης να ψηφιστεί νόμος,εγκλήματα σαν το Σοφακι να μην διώκονται!!!
Λίγο....?Παραβιάσμενη ήδη δείχνει....
Γιολαντα εχεις ωραια σουφρα.εισαι πολυ ανωμαλιαρα.και πρεπει να γαμιεσαι σα τρελη.Καλησπέρα.....ανοίξαμε και σας περιμένουμε.?
Με σένα δικηγόρο έρχομαι και εγώ κατηγορουμενος!!!Ξεκάθαρα....είμαι η δικηγόρος της θα αναλάβω προσωπικά να προστεθεί στο ποινικό.κωδικα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σουφρα για σπατουλαρισμα και μετα δυνατο καρφωμα εχεις γιολαντα.Καλησπέρα.....ανοίξαμε και σας περιμένουμε.?
Ωωωωω να σου γ@...ω.???Καλησπέρα.....ανοίξαμε και σας περιμένουμε.?
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!Καλησπέρα.....ανοίξαμε και σας περιμένουμε.?
Τιμούλα για Δανάη?ας καλέσει την αγαπημένη μας τηλεφωνητρια δεσποινίς Δανάη να κλείσουμε ραντεβου?
Αααααα ρωτήστε τον Μάγο δεν ξέρω ?Τιμούλα για Δανάη?
Και πριν από αυτά, πρεπει να περαστεί σχολαστικά με πινέλο γλώσσα μέχρι να μουλιάσει καλά..!Να ξεσκιστεί πρέπει βασικά και με πολλές σφαλιάρες για να βάλω μυαλό ?
Κοιτα να δεις και σημερα ηθελα να γαμησω οδηγο και τηλεφωνητρια.Οι οδηγοί και οι τηλεφωνήτριες δεν πηδιουνται ?
Χχαχαχαχαχααχχααχ σαγαπωωωω ????Οι οδηγοί και οι τηλεφωνήτριες δεν πηδιουνται ?
Για αστείο το γράψαμε?Οι οδηγοί και οι τηλεφωνήτριες δεν πηδιουνται ?
Τι διακρίσεις είναι αυτές;;;; ???Οι οδηγοί και οι τηλεφωνήτριες δεν πηδιουνται ?
Αυτά τα δερμάτινα!!!Βροχερές καλησπέρες ?
Καλησπέρα Lara Croft του Μάγου!Βροχερές καλησπέρες ?