Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.326
- Πόντοι
- 2.036
Θα μου 'ρθει kolpos...αν την συναντήσω???Για αυτό είναι οι γυναίκες αυτές ...να κάνουν τους καλούς καλύτερους και τους κακούς ακόμα επίσης
Θα μου 'ρθει kolpos...αν την συναντήσω???Για αυτό είναι οι γυναίκες αυτές ...να κάνουν τους καλούς καλύτερους και τους κακούς ακόμα επίσης
Δεν σου ήρθε με την @Βανέσα Magic θα σου έρθει τώρα;Θα μου 'ρθει kolpos...αν την συναντήσω???
Άντεξε μιά φορά η καρδιά. Η ηλικία μου δεν επιτρέπει πολλά τέστ. Τό 'χω ξανά πει, αυτά τα πρόστυχα τα μικρά έχουν χοληστερίνη. Προσοχή τα σάψαλα?Δεν σου ήρθε με την @Βανέσα Magic θα σου έρθει τώρα;
Μάλλον πρέπει να γίνει η αλλαγή της φρουράς σιγά σιγάΆντεξε μιά φορά η καρδιά. Η ηλικία μου δεν επιτρέπει πολλά τέστ. Τό 'χω ξανά πει, αυτά τα πρόστυχα τα μικρά έχουν χοληστερίνη. Προσοχή τα σάψαλα?
Δεν μιλάς όμορφα?Μάλλον πρέπει να γίνει η αλλαγή της φρουράς σιγά σιγά
Γιατί τι είπα πάλι;Δεν μιλάς όμορφα?
Βιάζεσαι να μας βγάλεις στην σύνταξη.Γιατί τι είπα πάλι;
Εγώ βιάζομαι να σας βγάλω στη σύνταξη; Εσύ έγραψες πριν ότι πηγές να μείνεις ?Βιάζεσαι να μας βγάλεις στην σύνταξη.
Μεταξύ μας, έχω καιρό που βγήκα αλλά δεν θέλω να τ' ακούω χαχα???.
Ψάχνω τον πούστη τον διάολο, να του πουλήσω την ψυχή μου αλλά γαμιέται κι αυτός κι ο Φάουστ!
Άσε να λέω εγώ???Εγώ βιάζομαι να σας βγάλω στη σύνταξη; Εσύ έγραψες πριν ότι πηγές να μείνεις ?
Λέγε εσύ κι ας καυλαντιζω το εγώ ?Άσε να λέω εγώ???
Έτσιιι!Λέγε εσύ κι ας καυλαντιζω το εγώ ?
Έλα κι έχεις μεγάλη μέρα αύριο?Έτσιιι!
Μεθαύριο αλλά κάτσε γιατί μπορεί να με γλωσσοφάγατε???Έλα κι έχεις μεγάλη μέρα αύριο?
Σόρρυ έχασα τις μέρες ?Μεθαύριο αλλά κάτσε γιατί μπορεί να με γλωσσοφάγατε???
πω πω πω,τι σουφρα ειναι αυτη παιδακι μου?πρεπει αμεσα να παραβιαστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα.....ανοίξαμε και σας περιμένουμε.?
Να ξεσκιστεί πρέπει βασικά και με πολλές σφαλιάρες για να βάλω μυαλό ?πω πω πω,τι σουφρα ειναι αυτη παιδακι μου?πρεπει αμεσα να παραβιαστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!