Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.696
Εγώ χθες δεν σε άφησα έτσι...Βρείτε τις διαφορές
Εγώ χθες δεν σε άφησα έτσι...Βρείτε τις διαφορές
Δυστυχώς, είμαστε εδώ καυλίτσα μου. Εκεί θα έπρεπε να είμαστε, να γευτούμε αυτό το κορμάκι...Μωράκια είστε εδώ;;
Καλα.....εκτός ότι οι Πολωνεζες είναι καύλα από πάντα.....έχει κατι μυρια στην άκρη.......η κουζίνα της είναι γύρω στα 50Κ.Όχι μόνο εξωτερικά αλλά.και συμβολικά Η συγκεκριμένη προκαλεί κάτι ολιγον εμετικό ??
Το 'πιασα Μήτρου μ το υπονοούμενο ..Καλησπέρα....
Βρείτε τις διαφορές
Θα το επιδιώξω εννοειται.. μετά από μια καλη συνεννόηση ?@ariana.magic Νομίζω πρέπει να οργανώσεις ένα gangbang, μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα με τον COVID ή με rapid test πριν την μάχη. 2-3 ώρες, μέχρι Χ πελάτες οι οποίοι θα είναι όλοι γνωστοί στο γραφείο (από τους γνωστούς), οι οποίοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο γραφείο δηλώνοντας ενδιαφέρον, και θα ειδοποιηθούν μερικές μέρες πριν για το που και πότε. Το που ένα airbnb που θα νοικιάσει το γραφείο ή χώρος που προσφέρεται για τέτοιου είδους "μάχες" (μεγάλη σουίτα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής). Κανόνες θα βάλεις πριν την συνάντηση (τι παίζει και τι όχι). Τιμή συμμετοχής Χ / άτομο. Έχω την εντύπωση (και μου έχεις πει κάτι για μια ντουζίνα) πως θα γούσταρες πολύ.
Υπολογίστε κι εμένα, να πουλάω τσίπς, σάμαλι, κοκ και ταμ-ταμ!να με παρεις εισοδο να κοβω εισιτηρια γιατι προβλεπεται λαοθαλασσα.ουτε ντερμπι παναθηναικος ολυμπιακος η το αναποδο δε θα εχει τοσο λαο
Εντάξει εσυ Πανάγο συντονιστήςνα με παρεις εισοδο να κοβω εισιτηρια γιατι προβλεπεται λαοθαλασσα.ουτε ντερμπι παναθηναικος ολυμπιακος η το αναποδο δε θα εχει τοσο λαο
Εγώ πάντως επειδή βλέπω να γίνεται χαμός βολεύομαι να πάρω και λίγο μάτι!!!??Εντάξει εσυ Πανάγο συντονιστής
Δεν νομίζω πως οι πελάτες του γραφείου θέλουν να βρεθούν σε χώρο με άλλους γυμνούς πελάτες@ariana.magic Νομίζω πρέπει να οργανώσεις ένα gangbang, μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα με τον COVID ή με rapid test πριν την μάχη. 2-3 ώρες, μέχρι Χ πελάτες οι οποίοι θα είναι όλοι γνωστοί στο γραφείο (από τους γνωστούς), οι οποίοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο γραφείο δηλώνοντας ενδιαφέρον, και θα ειδοποιηθούν μερικές μέρες πριν για το που και πότε. Το που ένα airbnb που θα νοικιάσει το γραφείο ή χώρος που προσφέρεται για τέτοιου είδους "μάχες" (μεγάλη σουίτα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής). Κανόνες θα βάλεις πριν την συνάντηση (τι παίζει και τι όχι). Τιμή συμμετοχής Χ / άτομο. Έχω την εντύπωση (και μου έχεις πει κάτι για μια ντουζίνα) πως θα γούσταρες πολύ.
Καλησπέρα....
Δυστυχώς, είμαστε εδώ καυλίτσα μου. Εκεί θα έπρεπε να είμαστε, να γευτούμε αυτό το κορμάκι.
Καλησπέρα Βανέσα...Καλησπέρα αγοριαααΔιαθέσιμη σήμερα μέχρι αργά
Αυτό το στήσιμο, όλα τα λεφτά...Καλησπέρα αγοριαααΔιαθέσιμη σήμερα μέχρι αργά