Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Καλησπέρα Βανέσα?Καλησπέρα μωρακιαα
Βασιλόπιτα και σαμπάνια; Μάγε μη λες τέτοια .. στο Τσακ είμαι ??Ακολουθειί NEW YEAR'S EVE CHALLENGE!! @magicgirls.tv
Όποιος επιλέξει να περάσει μαζί με κάποια από τα κορίτσια του magicgirls την αλλαγή του χρόνου από τις 23:00 έως τις 2:00 να καλέσει το τηλεφωνικό μας κέντρο,η κοπέλα θα έρθει με σαμπάνια και βασιλόπιτα,για μια αξέχαστη βράδια
Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα γίνει πλειστηριασμός της τιμούλας για το 3ωρο τα λεφτά θα πάνε μόνο στην κοπέλα
Ποια κορίτσια συμμετέχουν???Ακολουθειί NEW YEAR'S EVE CHALLENGE!! @magicgirls.tv
Όποιος επιλέξει να περάσει μαζί με κάποια από τα κορίτσια του magicgirls την αλλαγή του χρόνου από τις 23:00 έως τις 2:00 να καλέσει το τηλεφωνικό μας κέντρο,η κοπέλα θα έρθει με σαμπάνια και βασιλόπιτα,για μια αξέχαστη βράδια
Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα γίνει πλειστηριασμός της τιμούλας για το 3ωρο τα λεφτά θα πάνε μόνο στην κοπέλα
την Σαντρα να φωναξεις.... πολυ καλο παιδι κ θα σου φτιαξει το κεφι με την ενεργεια της!Βασιλόπιτα και σαμπάνια; Μάγε μη λες τέτοια .. στο Τσακ είμαι ??
Είμαι μεγάλος γαμιασ ??
Χρόνια πολλά μωράκι ❤❤❤❤Χρόνια ΠΟλλά σε όλους ! Με Υγεία η νέα χρονιά κ φυσικά χωρίς covid....να μας πάει λίγο καλύτερα από 2021 & 2020 ! Άντε γιατί λιγόστεψαν και οι αντοχές ....
Είμαι μεγάλος γαμιασ ??
Θέλω κατανόηση, ειμουν 15 λεπτά σε αυτή την στάση, επίσης γίνε γλυκός γρήγορα...
Θέλω κατανόηση, ειμουν 15 λεπτά σε αυτή την στάση, επίσης γίνε γλυκός γρήγορα...
Μια καρδούλα? Τι τσιγκουνιά είναι αυτή βρε μωρό μου...
Και εσύ πολύ αντοχή βρε παιδί μου ??Α ρε Σοφακι είσαι μεγαλο καυλομουνο....
ωχχχ ξεκινησαμε τα παραπονα κιολας ?Μια καρδούλα? Τι τσιγκουνιά είναι αυτή βρε μωρό μου...
Τι νομίζεις? Σε 10 σελίδες γράφουμε είμαι Ταυρινα ζηλιάρα, γκρινιάρα κτλ...ωχχχ ξεκινησαμε τα παραπονα κιολας ?
και εγω σου ειπα οτι ειμαι ο ματαντορης σου, ξεχασες ?Τι νομίζεις? Σε 10 σελίδες γράφουμε είμαι Ταυρινα ζηλιάρα, γκρινιάρα κτλ...
Ωραία... Αφού είσαι βάλε ένα ωραίο τραγούδι για μένα..και εγω σου ειπα οτι ειμαι ο ματαντορης σου, ξεχασες ?