magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.348
New entry ?Έχει ξαναδουλεψει η αμυγδαλιά δλδ ή είναι new entry??
New entry ?Έχει ξαναδουλεψει η αμυγδαλιά δλδ ή είναι new entry??
Δεν το γνωρίζω εγώ πρώτη φορά την συνάντησαΈχει ξαναδουλεψει η αμυγδαλιά δλδ ή είναι new entry??
Όντως ?επ!!! τα κερατα ειναι δικα μου!
Αχαχαχαχαχα άλλο αυτό ?Ε, αυτό είναι σίγουρο..
ξερεις τι κανεις εσυ! το fan base σου ειναι loyal και προσπαθουν να κρατησουν την σεμνοτητα που εκπεμπεις σε μια ταξη για παρτουζα εγω δεν ξερω, για 12ωρακι οταν γυρισω ελλαδα κατι γινεται εαν δεν ακουω πολλα "οχι"..Αυτό που κάθε φορά που βάζω φωτογραφία μετά από λίγο μαλώνετε, να το κοιτάξετε ? εγώ για να σας καυλωσω τις βάζω ασχέτως αν το καταφέρνω η όχι! Ελάτε να κάνουμε μια ομαδική παρτ...εεεε αγκαλιά ήθελα να πω Γιορτές έρχονται
Χαχαχαχα Στείλε να το κανονίσουμε , θα έχω διαλέξει και ταινία και κατάλληλες πιτζάμες ! Έχω βρει εδώ Βουδαπέστη και κάτι καινούργια sex toys, μμμμουυυυρλιαξερεις τι κανεις εσυ! το fan base σου ειναι loyal και προσπαθουν να κρατησουν την σεμνοτητα που εκπεμπεις σε μια ταξη για παρτουζα εγω δεν ξερω, για 12ωρακι οταν γυρισω ελλαδα κατι γινεται εαν δεν ακουω πολλα "οχι"..
Κάνεις ραντεβού και με πιτζάμες? Αν είναι έτσι να κανονίσουμε να βρεθούμε να "κοιμηθούμε" αγκαλίτσα!!Χαχαχαχα Στείλε να το κανονίσουμε , θα έχω διαλέξει και ταινία και κατάλληλες πιτζάμες ! Έχω βρει εδώ Βουδαπέστη και κάτι καινούργια sex toys, μμμμουυυυρλια
Έχω και στολή του Καραγκουνη. Το μεροκάματο να βγαίνει, «Γιώργο» μου ?Κάνεις ραντεβού και με πιτζάμες? Αν είναι έτσι να κανονίσουμε να βρεθούμε να "κοιμηθούμε" αγκαλίτσα!!
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό.. μπορώ να στις στέλνω πριν τις ανεβάσω, για να κρίνεις αν θα προκαλέσουν φασαρία ή όχι ?Μην ξαναβάλεις φωτό ρε όμορφη, προκαλείς θέματα...
Να τις στέλνεις απευθείας στο ινμποξ μου...
βρε τι ωραιο μπεμπε εισαι εσυ ?Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό.. μπορώ να στις στέλνω πριν τις ανεβάσω, για να κρίνεις αν θα προκαλέσουν φασαρία ή όχι ?
Καλή ιδέα .. έχει ρεπό ο φωτογράφος μου αυτή τη περίοδο ?Βαρύ το καθήκον αλλά θα το επιτελέσω...
Αν θες να στις βγάζω κιόλας
Χαχαχαχαχααχ και φαντάσου σε αυτό το βίντεο ούτε καφέ δεν είχα πιει ?βρε τι ωραιο μπεμπε εισαι εσυ ?
αυτο το ναζι... αχχχχχΧαχαχαχαχααχ και φαντάσου σε αυτό το βίντεο ούτε καφέ δεν είχα πιει ?
Χαχαχαχα Στείλε να το κανονίσουμε , θα έχω διαλέξει και ταινία και κατάλληλες πιτζάμες ! Έχω βρει εδώ Βουδαπέστη και κάτι καινούργια sex toys, μμμμουυ
Καλή ιδέα .. έχει ρεπό ο φωτογράφος μου αυτή τη περίοδοεεεεε.... sorry... δεν άντεξα ??
Εδω που τα λεμε τους τις εχωσες στ αληθεια. Ρε τι τραβηξε ο φουκαραααααας....Καλή ιδέα .. έχει ρεπό ο φωτογράφος μου αυτή τη περίοδο ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχααχ και φαντάσου σε αυτό το βίντεο ούτε καφέ δεν είχα πιει ?
Φοβερή φωτό...Καλημέρα Τελευταία μέρα Βουδαπέστη, το βράδυ γυρνάω και από αύριο σας περιμένω, καθαρή και τεσταρισμένη? στείλτε μου να κανονίσουμε για δική σας διευκόλυνση
επ!!! τα κερατα ειναι δικα μου!