ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.272
Σήμερα θα είμαι διαθέσιμη από 6:30 ???
ΚορμαραΣήμερα θα είμαι διαθέσιμη από 6:30 ???
Χριστουγεννιάτικα χρώματα ??Καλημέρα.. σήμερα θα είμαι διαθέσιμη ??
Καλημέρα.. σήμερα θα είμαι διαθέσιμη ??
Ολα στο κόκκινο...Χριστουγεννιάτικα χρώματα ??
Αυτά τα εορταστικά ειναι τα καλύτεραΔιαθεσιμη νωρίτερα από 1 Δεκεμβρίου, 7 το απόγευμα ή και νωρίτερα.. για να μας μπει καλααααααα και γλυκαααα ο μήνας! ? Έρχεται καινούργια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση .. και μάλιστα DUO ?
Ποιος είναι ο Γιώργος?Γεια σας λεβέντες μου Σας έλειψα;
Διαθεσιμη νωρίτερα από 1 Δεκεμβρίου, 7 το απόγευμα ή και νωρίτερα.. για να μας μπει καλααααααα και γλυκαααα ο μήνας! ? Έρχεται καινούργια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση .. και μάλιστα DUO ?
Ε ναι .. αλλιώς δεν γίνεται ? έχω και κερατα!Αυτά τα εορταστικά ειναι τα καλύτερα
Έχεις και στολή...;Κάλτσες κόκκινες κλπ;
Ποιος είσαι εσυ;Ποιος είναι ο Γιώργος?
Ο ΓιώργοςΠοιος είσαι εσυ;
ετοιμασουΓεια σας λεβέντες μου Σας έλειψα;
Διαθεσιμη νωρίτερα από 1 Δεκεμβρίου, 7 το απόγευμα ή και νωρίτερα.. για να μας μπει καλααααααα και γλυκαααα ο μήνας! ? Έρχεται καινούργια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση .. και μάλιστα DUO ?
ελα ρε.σε ειχα για πιο δυνατο χυστη.τι της θες της μιμου απτου?ετοιμασου
Ε, αυτό είναι σίγουρο..Ε ναι .. αλλιώς δεν γίνεται ? έχω και κερατα!
Εγώ θέλω όλο το πακέτοΕ ναι .. αλλιώς δεν γίνεται ? έχω και κερατα!
Ποιους λες λεβέντες παιδάκι μου;Γεια σας λεβέντες μου
φιλε στο εχω ξαναπει,κοιταζω πρωτα την συμπεριφορα,οχι μονο οταν δινω τα φραγκα.κατι οσμιζομαι και εγω.παλαιος ειμαι.και στο κατω κατω δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα.πως λενε,δεν ειναι του γουστου μου?καπως ετσι.αν και κατι μου λεει ,οτι και στο βασικο που κοιταζω,στις υπηρεσιες δηλαδη,θα εναι λειψες.απο τις λιγες που αξιζουν απο το γραφειο, εμενα μου ειχε συμπεριφερθει πολυ σωστα οταν τα ειχαμε πει
γουστα ειναι αυτα, οταν την ξαναδω θα επιβεβαιωσω φανταζομαι
απο αλλες που δεν δικαιολογουν τα 150.........
ειδα κριτικη για αμυγδαλια........... μηπως να βαλω και τη δικη μου? ....... α κατσε την εχω βαλει ΗΔΗ εδω μεσα..........
αν κοιταξεις το προφιλ του συναγωνιστη θα καταλαβεις
επ!!! τα κερατα ειναι δικα μου!Ε ναι .. αλλιώς δεν γίνεται ? έχω και κερατα!
Έχει ξαναδουλεψει η αμυγδαλιά δλδ ή είναι new entry??Τι σε ενοχλησε στην κριτική μου φίλτατε.
Να την βάλεις εννοείται , δεν είναι απαραίτητο οι εμπειριες μας να είναι παρόμοιες. Ίσα ίσα αν είναι και εντελώς διαφορετική η δίκη σου το στατιστικό δείγμα αλλάζει και είναι χρήσιμο.
Επίσης αν θες να κανεις σχόλιο στην κριτική μου θα μπορούσες να το βάλεις κάτω απ την κριτική μου.
Αφηνεις τώρα υπονοούμενο σ ένα thread και καλά ότι έχεις άποψη για το προφίλ μου, αφενός μπορείς να έχεις οποία άποψη θέλεις, αφετέρου εντελώς φιλικά μην παίρνεις το δικό σου προφίλ τόσο στα σοβαρά.