Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.472
Συνήθως μέχρι 1 το τελευταίο μου ραντεβούΣάντρα μέχρι τι ώρα δουλεύεις ? Τέτοια ώρα παίζει να σε κλείσουμε ?
Συνήθως μέχρι 1 το τελευταίο μου ραντεβούΣάντρα μέχρι τι ώρα δουλεύεις ? Τέτοια ώρα παίζει να σε κλείσουμε ?
Σάντρα μέχρι τι ώρα δουλεύεις ? Τέτοια ώρα παίζει να σε κλείσουμε ?
Αν ξεκινάει αργά κάποιες μέρες ίσως το κρατάει λίγες ώρες παραπάνω..Ρε φίλε συγνώμη αλλά με τέτοια πούτσα βραδιάτικα μου φαίνεσαι λίγο ζόρικος ...
Κανόνισε τη πορεία σου εσυ.. το θες το ασανσέρ σου ;
Κόβεις τα σπορ ξεκινάς καλάθιαΑύριο με βλέπω να κατεβαίνω με καλάθι όπως στα Μετέωρα ...
Κόβεις τα σπορ ξεκινάς καλάθια
Δεν νομίζω να τσακώνεστε?????????Θα σε πάρω μια μέρα να παίξουμε τέννις με τους φίλους μου ...
Έχει πολλά μπαλάκια εκεί ...
Εσυ τα φταις όλαΔεν νομίζω να τσακώνεστε?????????
Χαχαχαχαχα μόλις αντικρίσει το χαμόγελο σού θα τα ξεχασει ολλά...Εσυ τα φταις όλα
Χαχαχαχαχα μόλις αντικρίσει το χαμόγελο σού θα τα ξεχασει ολλά...
Αυτά να τα λέμε..Ναι το ατιμούλικο έχει ωραίο προσωπάκι και super χαμόγελο.
Πιστεύω δε ότι έχει και τεράστια περιθώρια βελτίωσης.
Μια λες θα πας με τη Σοφία, μια λες ότι θέλω βελτίωση ... πες ότι θες να με χωρίσεις στα ίσα να τελειώνουμε !!?Ναι το ατιμούλικο έχει ωραίο προσωπάκι και super χαμόγελο.
Πιστεύω δε ότι έχει και τεράστια περιθώρια βελτίωσης.
Με έναν έμπειρο άντρα δίπλα της θα πετάει ...
Μια λες θα πας με τη Σοφία, μια λες ότι θέλω βελτίωση ... πες ότι θες να με χωρίσεις στα ίσα να τελειώνουμε !!?
Βασικά Ίνα Αριανα σε duo θα ήταν πολυβιταμινουχο sex...Όνειρο βέβαια αλλά λέμε τώρα...Αριανα σκεφτεσαι να γυρίσεις καμιά ταινία στο ***** ??? Φανταστείτε ένα λεσβιακο τριο Ινα Αριανα Σαντρα... Θα χυναμε σαν συντριβανια...❤