Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα ακόμα δεν γνωρίζουμε..αν υπάρχει επιστροφή θα ενημερώσουμεΚαλησπέρα η μαγδα τελικά ξέρουμε αν θα επιστρέψει;
Η Έλενα;Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής;Καλησπέρα ακόμα δεν γνωρίζουμε..αν υπάρχει επιστροφή θα ενημερώσουμε
Εσύ είσαι διαβολάκι❤! Όπου δεν πάει ο Διάολος στέλνει μία γυναίκα...
Μην με μαλώνεις άδικα...Δεν υπάρχει κάτι πονηρό στην συζήτηση ??? άσε την Σοφία σε φοβάμαι εσένα...Εσύ άστα σιρόπια με την Σάντρα διότι θα πάρω τηλέφωνο ... τη Σοφία ... και την έβαψες ...
Μην με μαλώνεις άδικα...Δεν υπάρχει κάτι πονηρό στην συζήτηση ??? άσε την Σοφία σε φοβάμαι εσένα...
Είναι στις επάλξεις;
Λυπάμαι φίλε μου είναι θέμα χρόνου ...
Σε φοβάμαι γιατί είσαι ευγενικός και ρομαντικός, ότι αρέσει σε Σοφία....Λυπάμαι φίλε μου είναι θέμα χρόνου ...
Ok ευχαριστώΚαλησπέρα ακόμα δεν γνωρίζουμε..αν υπάρχει επιστροφή θα ενημερώσουμε
Σε φοβάμαι γιατί είσαι ευγενικός και ρομαντικός, ότι αρέσει σε Σοφία....
Χαχαχαχαχα γι'αυτό ο καθένας το τέρι του και να μην έχουμε γκρίνια στο επόμενο ραντεβού ????Μην μου βάζεις πονηρές σκέψεις φίλε.
Εγώ για το καλό σου το λέω.
Παρακολουθεί και η Σάντρα και θα φάω κανένα τακούνι στο κούτελο ...
Χαχαχαχαχα γι'αυτό ο καθένας το τέρι του και να μην έχουμε γκρίνια στο επόμενο ραντεβού ????
Φοβήθηκα ότι θα το πεις...και το είπες...ξέρεις τί συνέχεια ????Εκτός και αν γίνει κάτι στα μουλωχτά ...
Έκανα εγώ και τις έβαλα στον σωστό δρόμο ?
Κανόνισε τη πορεία σου εσυ.. το θες το ασανσέρ σου ;Μην μου βάζεις πονηρές ιδέες φίλε.
Εγώ για το καλό σου το λέω.
Παρακολουθεί και η Σάντρα και θα φάω κανένα τακούνι στο κούτελο ...
Σάντρα μέχρι τι ώρα δουλεύεις ? Τέτοια ώρα παίζει να σε κλείσουμε ?Κανόνισε τη πορεία σου εσυ.. το θες το ασανσέρ σου ;